Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кајги...
Ние денес си го славиме денот на македонските просветители свети Кирил и Методиј...а во Бугарија е само Понеделник.

Само подади го бројчето
во заводот во социјално
И чекај да си болен
Од болеста создадена од човек

...

Како малку да беше бламот од пред 13 години кога го пратија на ОИ поради татко му што беше во федерација, наместо друг пливач, каде најголем дострел му беше втор од позади и слика со Ана Ивановиќ, сега истото го прави и со негови деца во организациите каде што е одговорен.

Ако татко ти лечел комплекси и фрустрации преку тебе за цел свет да ти се смее на ранк 166/167, не значи дека сосила треба сега ќерка ти да ја местиш за награди за "најубав на тато/мама" синдром. Да му ебам мајката оставете ги децата да си тераат свој пат бре, успешни, просек, какви сака нека се, ќе ги напушти овие 20 и кусур илјади квадратни километри, ќе јаде блам како оној Васил, ќе се обеси. Па и ретарди во коментари - бравооо, бравооо :facepalm:

Денес по не знам колку време случајно фатив дел од Зевзекманија на ТВ. Кога гледам направиле интервју со оваа Лиде на Венко. Прво ме удри некој Joker vibe пошто очигледно беше дека Величковски ја викнал во емисија само да се подбива со неа, како Де Ниро со Џокер.

Нејсе, си викам зошто има потреба медиумите да даваат внимание на глупи луѓе... Кога тоа Лиде ќе снимала втора песна, па отпечатила маици во девет (WTF) различни дизајни со нејзиното име... И си мислам, ако се најдат такви што стварно ќе и ги купат маициве, може женава и не е толку глупа и наивна. Ако народот обожава да се занимава со вакви будалаштини за време пандемија, искористи си пет минути слава и ич да не ти чуе...

Евровизија, добро време за pro-Wig Wam пропаганда.

Ако не ви текиња на финиве дечкиве од Финска од 2005, а си рековте "Еј овие италијаниве интерсни беа годинава на Евровизија" тогаш повелете:

Евровизија, добро време за pro-Wig Wam пропаганда.

Ако не ви текиња на финиве дечкиве од Финска од 2005, а си рековте "Еј овие италијаниве интерсни беа годинава на Евровизија" тогаш повелете:

Од Норвешка се бе друже...

Драга Кеј,

Од секојдневни клишеа денес издвјувам: јадење на чоколада и крем банани непосредно. Малку чоколада, малку крем банани и така до недоглед. Веќе имам над 200 грама шеќер во мене.
Друго нема потреба да јадам, штом сум внела нешто благо, у случајов малку повеќе, мозоков е задоволен. Де факто, и јас целата сум. Задоволена.

Ианку, еве, се трудам да се извлечкам од кревет. Во позадина на ново откриените Манескин. Во обид да го надминам оувруелмувачкиот бран од посетата на родител, промена на работно време и менаџери, ма цела пирамида на моќ, и обидот да излезам на крај со факултетот.
Ќе ми викаат такси од работа после, а јас сум од тие луѓе што мразат "услуги", па се препотувам уште пред да отидам како да одбијам.

По принцип, работите се многу просто подредени.
Во реланост, што можам да искомплицирам, ќе искомплицирам биг тајм.

Станеш. Вежбаш. Јадеш здрава храна(без благо). Учиш. Шеташ. Одиш на работа. Бараш друга.
Кога најдеш време спиеш. Не читаш книги.

Зошто егекуцијата ми е толку слаба, кога имам супер карактер на екзеќутив персона?

ПМС куца на врата...

Dr...dojdi more da vidis i da se cudis na narodov nas
ene gi gledam dole, negotinci i ovcepolci dojdeni ovde po parce leb (nemalo tamu demek)
ne da nejkam da gi spomnam i mariovci ama tie na vreme fatija djelem Astralija,
e ene gi de isposednale dole taka prostum na cimentoto ili ivicnacite( na prkinzite za kolite da im bidat do gazo,)i taka ke si pominat celo popladne i stemnuvanje ke gi fati na kamenjata i sedejki si gi zamisluvat tamu nivnite,kamena i porti i dvorovi more i kuki.
E tesko e ova skopsko parce leb, more tesno nema sirina,nema videlina,nema suma,sade asfalt.

You know what grinds my gears?
Кога некој филм ќе има некое чудно име што не се наоѓа лесно на торенти, као на пример Filth

Пишуваш во search bar-от Filth и првите 250 резултати се "Filthy blonde taking on 5 dicks at same time.mp4", "Filty hot action, манекен со двоцевка" и се по ред...

И после сфаќаш дека треба и годината од филмот да ја додадеш во срч барем да се намалат порничите на срч...

ДК

Викaaт Се пoтекнувa oд дoмaшнoтo вoспитувaње дa нo не е секoгaш бaш тaкa имa луге изрaснaти сo рoдители aлхoхoличaри кoцкaри курвaри пa сепaк oвие децa не се сo истите пoрoци кaкo нивните рoдители туку се прaв пример тaкa дa не секoгaш е тoчнa тезaтa крушaтa пoд крушa пaѓa ( зaклучoч се е дo кaрaктерoт нa еднa личнoст ) тoј стo имa цврст стaв и вo 100 пијaници дa е немa дa пoсегне пo aлгoхoл.

ДК,

Пред неколку години имав колешка тешка удреница беше. Типката беше од провинција -nothing wrong here- али у Скопје имаше живеено преку 15 години а го шибаше дијалектот на макс. Мислам дека од градот кај шо е родена, кај шо се збори така толку апла не зборат. Небитно доаѓа муштерија и ја прашува за тоалет и му вика ене дечко право. Типов се враќа вика девојче нема бе.. и оваа станнуе и му покажува као тука лево-десно и типов оди. И пак и вика од подалеку девојче каде бе не ме зезај, и легендава пак абе ене ене више као и прекурчи на колешкава. И типов од сталажава за тоалет папир и вика добро бе девојче пи*ка му матер ми се моча, ќе се умочам ВЦ негде има ли??
Ама ако нека е жива и здрава, се најдобро и посакувам срцка, фали будалче :ljubove:

Зошто на сообраќаец му е важно каде и што работиш кога ќе те запре и други неразјаснети мистерии во универзумот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom