Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга,

со овие ли един народ? Што е ова побогу?
ШО Е ФОРАВА ШО БРОЈАТ ДО 12 - до толку знат? :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ја фатиле за браник една кола испрскана со пипс, ја туркаат дали ја туркаат, а друг пак во исто време пробува да ја збриши со незе.
Една му тверка татарски на еден мрсник а тој ко копук мисири и в камера се пули. Трета микрофонот го грабна ко да е, кхм, корнет - средношколски навики тешко се губат I guess? :icon_lol:

бугарија оди на матура - корона издание

Матурата во Битола е Виенски Бал за овие. :love:

Дк

Јас избришав и фејсбукот и инстаграмот. Не се интересни веќе и двете. Следна промена е мењање телефон. Некој без интернет, мал на дугме а не овој што го имам сега поголем од мојата дланка. :pos:
Технологијата и така ми е слаба страна, не мора да се оптоварувам со неа ко да сум ајронмен.

Со прозевање си реков ај да пуштам Евровизија стрим, и се досадувам 5 минути - тапа песна, уште 10 минути - тапа песни.
Се пулам в ќош - Chat is disabled for this live stream.

"Докторката" се врати....
tenor.gif

Dragano. Dr Iris e veke nekoe vreme vratena. Retki se doktorkite so obozavaat rock.

Драга,

После месеци пауза, денес премиера на битолски театар и не знам како се осеќам еве веќе скоро два саати после крајот.

Каква комбинација се Театарот, Достоевски и Фолтин, уживање за сите сетила.

Малку беше враќањето три пати на бис.

Евровизија белец против црнец ќе победи црнецот. Стрејт против педер - абе не сакаат да го чујат стрејтот педерот победува. Просечен човек против инвалид ќе победи инвалидот. Да е реално што и да е секоја чест ама со сила да го форсираш станува одбивно. Некој црн педер инвалид се превртува в гроб 100%.

Само Македонија може да прати педер на евровизија и да не се пласира во финале. Кое лудило од земја сме не е нормално ова. :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom