Downton Abbey

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Од албумот на Битлс им е преводот :D

Се додека се синхронизираат сериите, јас нема да ги гледам, макар и Леонардо ДиКаприо играл главна улога. А таман се израдував дека ќе ја даваат пошто се шуткав и никад не ја изгледав ко што треба, ама сега фино лепо кога ќе си направам еден маратон, ќе си ја изгледам он-лајн, ама СИНХРОНИЗИРАНО ништо нема да гледам, пошто тоа би значело дека давам поддршка на тоа, а сум апсолутно против синхронизацијата.

iSM9glD.png

Да ве потсетам само дека почна, за тие што заборавија.
Прилично интересна прва епизода, посебно крајот.

Серијава ја почнав пред некое време, до 2ра сезона сум и можам да кажам дека е врв. Случајно ја најдов на имдб па ај си реков да видам иако не сум љубител на драми воопшто, али ова е нешто невероватно. Дури и по некоја солза си пуштам посебно за Вилијам :( до тука сум

Серијава ја почнав пред некое време, до 2ра сезона сум и можам да кажам дека е врв. Случајно ја најдов на имдб па ај си реков да видам иако не сум љубител на драми воопшто, али ова е нешто невероватно. Дури и по некоја солза си пуштам посебно за Вилијам :( до тука сум
Девојче, уште колку ќе плачееш.. :D

Значи серијава че биди сузе кријем саме теку, посебно и живото ако ти е драматичен дури ја гледаш :)

Некој од Шител очигледно ни ја чита темава. Од понеделник почнува синхронизираната Downton Abbey, која наместо "Патот за Аби" како што ја нарекоа минатиот пат, ја превеле: "Замокот на тајните". Зини земјо, голтни ме! :facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Колку ќе ја упропастат со синхронизацијата. :( Ама утешно е барем што ќе ја дават.

Инаку Мери нешто почна на нерви да ми лази. А уште е многу убава. :)

Мене никогаш не ми била нешто посебно Мери, чудно така сите запнати по неа :D Сибил беше 100 пати поубава.
А моментот со Вајолет и Спрат беше врв :pos:

Некој од Шител очигледно ни ја чита темава. Од понеделник почнува синхронизираната Downton Abbey, која наместо "Патот за Аби" како што ја нарекоа минатиот пат, ја превеле: "Замокот на тајните". Зини земјо, голтни ме! :facepalm:
Зар стварно ќе оди на сител серијава?

Зар стварно ќе оди на сител серијава?
Да. Ја најавуваа уште во февруари, ама не ја прикажуваа. Сега дефинитивно почнува, од понеделник, но синхронизирана и со името „Замокот на тајните“.

не ја гледам серијава иако сум имал многу прилики кога иде на тв, не за друго, гледам други во моментов, немам време да терам 10 серии од еднаш

но еве само да се пофалам завчера го запознав tom branson (allen leech)
кул типче, баш ми беше криво што не ја гледам за да можев да си помуабетам за серијата.
кажа интересни работи, како оди снимањето, на пример една сцена од 5 мин се снима и по 50 пати.
еве за оние што ја гледаат, кажа дека ќе има и 7ма сезона (мислам дека има 5 до сега? ...како и да е, како што реков не ја гледам)
ми остави добар впечаток, така да прва прилика почнувам ја да гледам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom