DotA 2

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Има шанса играва да стане f2p?

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Какви фаци све имаат земено бета клучеви страв фаќа еј.Вакво нешто не се гледаше ни на гарена во МКД room.Очајни играчи,буквално не ни знаат што играат,паднати од марс.Мој совет ,ако планирате да играте MM најдете си барем уште 2-3јца другари инаку сте го пафкале дебело,нерви се оставаат :):):)

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Какви фаци све имаат земено бета клучеви страв фаќа еј.Вакво нешто не се гледаше ни на гарена во МКД room.Очајни играчи,буквално не ни знаат што играат,паднати од марс.Мој совет ,ако планирате да играте MM најдете си барем уште 2-3јца другари инаку сте го пафкале дебело,нерви се оставаат :):):)
Еве затоа другар ми игра на мојот steam, ја немам нерви за дота 2 засега... кога ќе излезе официјално ќе ја играм, пошто мора да има VAC + обична бан листа, па ќе се проретчат горенаведените во цитатот. Мој совет е да си најдете цел тим или ништо.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
уше немаат нишо направено за leavers?
одамна збореа дека работат на случајот...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Чоек, играта уште е во бета фаза. Valve не ги интересира какви играчи ја играат, туку со каков хардвер ја играат. Затоа ко ќе излезе ќе може да се игра и на 5 години стар компјутер :)

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Луѓе сакам key, дај кажете како да земам.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Да, и јас се трудам да најдам клуч веќе долго време.. Дај кажете дали има некој подобар GIVEAWAY или слично..
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 20:05 ---
Да, и јас се трудам да најдам клуч веќе долго време.. Дај кажете дали има некој подобар GIVEAWAY или слично..

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
Мислев дека ќе бидам воодушевен и дека после играва нема никад да се вратам на дота кецот и хон али се излажав. Хон е каде каде попрегледна, подобар гејмплеј и интерфејс ... Се надевам дека ќе ја средат ...

Член од
24 ноември 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
Гивавеј имате константно на gamersbook, playdota и остали сајтови..
ама ви препорачувам да не ја играте сеа поради што има премногу инвалиди, и луѓе кој не се разбираат од збор, катстрофа. Од кога има 20 000 играчи играта веднаш се уништи. Ебате closed beta ебате -.-

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
И така Valve ја усраа DotA 2 и ја претворија во Free2Play Clown Party.Oсеќам DotA ќе си продолжи да си егзистира на WarCraft 3 :D :D За подетални информации клик на линкот :P
http://www.cyborgmatt.com/2012/02/dota-2-store-update/
Што е фората, демек купуваш item со вистински пари и можеш да го имаш во back-pack цело време?

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
По се изгледа дека ќе ја усерат како што ја усраа TF2. Најверојатно ќе има две варијанти, free и premium. Со премиум претпоставувам ќе добиваш скинови, шалови, капи, ракавици, гаќи и слично срање, најверојатно ќе се добиваат со кревање на exp и победи, ќе има и продавница за да купуваш со пари од Steam Wallet, а можеби и ќе паѓаат како random дроп. Со free си автоматски poor and irish, ќе играш против кловнови а и можно е да има рестрикции во matchmaking-от.

Најдобра варијанта ќе беше да ја направеа да се купува, и така не лупаат високи цени на игрите. Али тоа е, видоа пари од TF2 со микротрансакции и удри...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
од кај овие информации?
за дота е ептен тапа тоа.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Што е фората, демек купуваш item со вистински пари и можеш да го имаш во back-pack цело време?
Да нешто слично како во Team Fortress 2 што им е моментално.Значи купуваш таунти,капи,облека и такви останати дрангулии.Срамотилаци.Ја мислев ја спремаат играта за сериозен конкурент во еспортов, ама абер нема да има од тоа :D :D :D Имаше типов што ги копа овие информации од кодот, што го става valve со секој пач и слика од Аxe со докторски мантил,цвикера ко од времето на дедо ми и шешир во таков стил.Херјот личеше на ѓубре.Профи киндергарден стил :D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom