Најверојатно и ќе биде f2p, така направија со TF2, па нема да ме чуди и со оваа така да направат. Ќе видиме...Има шанса играва да стане f2p?
Еве затоа другар ми игра на мојот steam, ја немам нерви за дота 2 засега... кога ќе излезе официјално ќе ја играм, пошто мора да има VAC + обична бан листа, па ќе се проретчат горенаведените во цитатот. Мој совет е да си најдете цел тим или ништо.Какви фаци све имаат земено бета клучеви страв фаќа еј.Вакво нешто не се гледаше ни на гарена во МКД room.Очајни играчи,буквално не ни знаат што играат,паднати од марс.Мој совет ,ако планирате да играте MM најдете си барем уште 2-3јца другари инаку сте го пафкале дебело,нерви се оставаат
Чоек, играта уште е во бета фаза. Valve не ги интересира какви играчи ја играат, туку со каков хардвер ја играат. Затоа ко ќе излезе ќе може да се игра и на 5 години стар компјутерКакви фаци све имаат земено бета клучеви страв фаќа еј.Вакво нешто не се гледаше ни на гарена во МКД room.Очајни играчи,буквално не ни знаат што играат,паднати од марс.Мој совет ,ако планирате да играте MM најдете си барем уште 2-3јца другари инаку сте го пафкале дебело,нерви се оставаат
Што е фората, демек купуваш item со вистински пари и можеш да го имаш во back-pack цело време?И така Valve ја усраа DotA 2 и ја претворија во Free2Play Clown Party.Oсеќам DotA ќе си продолжи да си егзистира на WarCraft 3 За подетални информации клик на линкот
http://www.cyborgmatt.com/2012/02/dota-2-store-update/
Да нешто слично како во Team Fortress 2 што им е моментално.Значи купуваш таунти,капи,облека и такви останати дрангулии.Срамотилаци.Ја мислев ја спремаат играта за сериозен конкурент во еспортов, ама абер нема да има од тоа Имаше типов што ги копа овие информации од кодот, што го става valve со секој пач и слика од Аxe со докторски мантил,цвикера ко од времето на дедо ми и шешир во таков стил.Херјот личеше на ѓубре.Профи киндергарден стилШто е фората, демек купуваш item со вистински пари и можеш да го имаш во back-pack цело време?