Јас добив апликација да потполнам survey...но не успеав да го отворам, нешто со Steam-от ме зезаше.Многу малце клучеви дадоа изгледа реткост...
Освен Woofer некој друг да не доби кључ? и не се лажете од dota2beta страната фејк е..
И да знаете дека само за Thanksgiving беа дадени 500 beta keys само од playdota, а моментално во бетата има околу 4 500 играчи, а можеби и повеќеСакаме да ве инфоримираме дека нашиот партнер > Gamersbook, имаат огромно делење на beta keys, т.е. ќе доделат 30 клучеви, па ако сакате да бидете едни од добитниците следете го линков http://www.dota2portal.org/t2353-epic-gamersbook-give-away-new-partnership-info
Dota2Portal staff.
Околу 12 000 има, види си статистика на Steam.За тие кој се заинтересирани да добијат beta key може да го направат следново:
И да знаете дека само за Thanksgiving беа дадени 500 beta keys само од playdota, а моментално во бетата има околу 4 500 играчи, а можеби и повеќе
Со среќа на сите!
Те аднавКонечно успеав да добијам invite.. Доколку некој е за игра овие денови (warning: не сум многу добар играч), адднете ме на Steam.
Умрела џупката шо те фалеше па сеа сам се фалиш дека си добар играч?Како успеа да добијеш жити све..ние шо сме добрите играчи неможеме да добиеме.. јбг нема срече