Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има шанса играва да стане f2p?
Какви фаци све имаат земено бета клучеви страв фаќа еј.Вакво нешто не се гледаше ни на гарена во МКД room.Очајни играчи,буквално не ни знаат што играат,паднати од марс.Мој совет ,ако планирате да играте MM најдете си барем уште 2-3јца другари инаку сте го пафкале дебело,нерви се оставаат![]()
Чоек, играта уште е во бета фаза. Valve не ги интересира какви играчи ја играат, туку со каков хардвер ја играат. Затоа ко ќе излезе ќе може да се игра и на 5 години стар компјутерКакви фаци све имаат земено бета клучеви страв фаќа еј.Вакво нешто не се гледаше ни на гарена во МКД room.Очајни играчи,буквално не ни знаат што играат,паднати од марс.Мој совет ,ако планирате да играте MM најдете си барем уште 2-3јца другари инаку сте го пафкале дебело,нерви се оставаат![]()
И така Valve ја усраа DotA 2 и ја претворија во Free2Play Clown Party.Oсеќам DotA ќе си продолжи да си егзистира на WarCraft 3![]()
За подетални информации клик на линкот
http://www.cyborgmatt.com/2012/02/dota-2-store-update/
Што е фората, демек купуваш item со вистински пари и можеш да го имаш во back-pack цело време?