Хахахах, јас за мене си немам па екстраНикој нема некој екстра key?
На мејлот со кој си се пријавил.Ме интересира, каде да проверам дали ми има стигнато бета клуч?
Ако не беше иста немаше да се вика Dota 2 , значи се е исто само подобрена графика според јутубево што имам видено ... лично ја неам играно..Дајте малце инфо околу играва.
Ме интересира кога излегува, дали е слична со ДотА?
Сакам да почнам да ја играм, но немам играно дота предходно.
Рандом ги бира тоа ботот,така да треба да ти се посреќи малцеКолку време се чека за да се добие Бета клуч? еве завечра, пишав и сеа уше колку теба да чекам?
Не е рандом, не за џабе требаше да пополниш hardware survey на стим пред некој месец...Си гледаат тие според харвер ова она, сакаат на различни машини да тестираат и слично. Иначе од крајот на август чекам, уште нема ништо >_<Рандом ги бира тоа ботот,така да треба да ти се посреќи малце
Не си разбрал за playdota.com форумот збориме,имаш тема каде што пишуваш пост и секој ден имаат бот што бира луѓе и им дава бета клучеви.Сликата погоре што ја посташе IgorChete и на него му е од таму клучот.Не е рандом, не за џабе требаше да пополниш hardware survey на стим пред некој месец...Си гледаат тие според харвер ова она, сакаат на различни машини да тестираат и слично. Иначе од крајот на август чекам, уште нема ништо >_<
И на мене ми е од таму исто така, од valve уште ништо нема...Не си разбрал за playdota.com форумот збориме,имаш тема каде што пишуваш пост и секој ден имаат бот што бира луѓе и им дава бета клучеви.Сликата погоре што ја посташе IgorChete и на него му е од таму клучот.