DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
врие на европскиве сервери од глупи руси ... од 5 партии на 4 имам глуперда рус кој мид/фид/сука/нахуј/блјат цело време пцуe, врска нема од играње а фигурира со 3.3 к рејтинг .... играва станува неигрива !!!!
Па и зато незнам кој се бунеше преска јас ко реков дека компендиумов е срање ова година, то нечинит шо играва е free to play и имат секакви ретарди.Да се плаќаше тие шо се добри и стварно шо сакет да игрет ке ја играја, вака полно е ретарди кој си буфтет така forfun фидет и кур ги болит.Јас со 4.4к рејтинг имам уште примери кај шо се раѓанат на фонтана и трчат под кула да умрит и фидат намерно цела партија зш нешто не му било погодено.Да се плаќаше ке беше сосем друга приказна, ке немаше ретарди шо трошет време само на играна и фидет, сервериве ке беа поубај и ранкед системов сигурно немат да беше срање ко сега шо е имам 4.4к рејтинг а поубај партии се игрет на Find Match.

Па и зато незнам кој се бунеше преска јас ко реков дека компендиумов е срање ова година, то нечинит шо играва е free to play и имат секакви ретарди.Да се плаќаше тие шо се добри и стварно шо сакет да игрет ке ја играја, вака полно е ретарди кој си буфтет така forfun фидет и кур ги болит.Јас со 4.4к рејтинг имам уште примери кај шо се раѓанат на фонтана и трчат под кула да умрит и фидат намерно цела партија зш нешто не му било погодено.Да се плаќаше ке беше сосем друга приказна, ке немаше ретарди шо трошет време само на играна и фидет, сервериве ке беа поубај и ранкед системов сигурно немат да беше срање ко сега шо е имам 4.4к рејтинг а поубај партии се игрет на Find Match.
Ти очигледно не си играл ХоН.

zatoa ke si najdes use 4ca drugarcinja i ke si gazite...ako se plajka isto ke ima retardi nemoj da mislis deka site so platile imaat poim od zivotot..deca debili eden kup so mama i tato karticki..

Ја па незнам шо е проблемов со мечмејкингот изминативе 2 недели. Играм со другар и против мене нонстоп има стак. во 20 од 20 партии против 5 души играм...

Убав ќотек изедоја ДК од ЛДГ :)
Ќе праат и они проблеми на ТИ4 за високо котирање.

Како ги трејдаат 25 CP? Да не испаднам идиот со некоја нереална понуда. :D

Што и фали? :)
Плаќањето за ХоН не ја направи играта имуна на идиоти, кретени, инцести итн итн. Дури мислам дека баш затоа што се плаќаше примамуваше идиоти и плачковци.
ХоН бета беше д шит.

1956697_536416743135336_2997286711536533716_o.jpg

zosto ne mozam da se uklucam an garenata mi pisa toa auth in main server i zakove nemoz da wse ukluci???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom