D
Deleted member 70912
Гостин
@Invader Во играта кога ќе си го отвориш својот профил десно под тоа што покажува кој левел си пишува Solo rating: и Party Rating:Кај се проверува mmr?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Invader Во играта кога ќе си го отвориш својот профил десно под тоа што покажува кој левел си пишува Solo rating: и Party Rating:Кај се проверува mmr?
Абе колку не е за потресување толку и е. Со поголем ммр ќе играш поинтересни партии (најверојатно) без фидери и со посалам луѓе, т.е. без руси. И јас ја играм повеќе за забава, ама па кога ќе погледнеш подетално се се сведува на тоа дека сите играме за ммр. Крај краева, лична сатисфакција е. На профилот се гледа колку имаш ммр, а не колку ти било забавно.Ја па незнам шо толку се потресувате сите за ММР. Голем кур... ретарди има секаде, зошто никој ништо не вели кога ќе падне некој таков во противнички тим па се изживувате на него. Селективна мемеморија...
Е сега, имало ситуации и кога од моја сите играле супер, ама кое е тоа задоволство кога од другата страна пак има фидер? За такви партии па уште повеќе ми е жал.
![]()
на почетокот губевме ногу алиravage + dream coil + supernova и црни им се пише![]()

Абе колку не е за потресување толку и е. Со поголем ммр ќе играш поинтересни партии (најверојатно) без фидери и со посалам луѓе, т.е. без руси. И јас ја играм повеќе за забава, ама па кога ќе погледнеш подетално се се сведува на тоа дека сите играме за ммр. Крај краева, лична сатисфакција е. На профилот се гледа колку имаш ммр, а не колку ти било забавно.
Иначе,
Па пред скоро еден месец/два пак почнав да играм дота, немав играно од кецот, па ми требаше време да се прилагодам.До сега ми се нема паднато некој таков фидер како што го опишувате вие, намерно да фида оти некој мид си фатил пред него.
Мене друго ме нервира, кога играм на ал пик сите чекаат у последните 5 сек да одберат херој, да земат некој контра пик, или па уште полошо 5 пријатели и сите чекаат у последните 5 сек за контра пик.
Легни, отспиј вечерва, ќе ти поминеЈа играв најнервозната партија во живот, таква некоординираност во живот немам видено, не ми се веруваше што гледам со очиве. Не знам дали да продолжам да играм после ова.

Легни, отспиј вечерва, ќе ти помине![]()