IgorChete
27
- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 7.733
- Поени од реакции
- 7.549
Мене нема да ме чуди до крај на Јули до 10 милиона да се стигне.Како тргна работава со компендиумиве нема да ме чуди кога ќе дојде до 7М![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене нема да ме чуди до крај на Јули до 10 милиона да се стигне.Како тргна работава со компендиумиве нема да ме чуди кога ќе дојде до 7М![]()
Искрено мене не ми се верува дека стигна до тука мислев дека највеке до 3,5 ќе догура и толку, ама ме изненади и тоа пријатно. Ги направивме работите за ејгисот поинтересни!Мене нема да ме чуди до крај на Јули до 10 милиона да се стигне.

Би требало да биде така некако ако е како TI3
- (50%)
- (22%)
- (10%)
- (7%)
- (4%)
- (4%)
- (1.5%)
- (1.5%)
Засега имаат соберено скоро 6м , некако убеден сум дека ќе биде многу поголема таа цифра на почетокот на TI4. Мое мислење е дека треба да земат 10% на првиот тим и да се расподелат накако од 3 до 7 место за да има жар и за пониските места!
Извор за процентите http://dota2.cyborgmatt.com/prizetracker/international2014
Па мислам дека е фер на прво место 50% да им се даде. А и наградата за 7мо и 8мо место не е воопшто ниска...Уствари иста е колку да освоиш прво место на било кој друг турнир
da ali ne se dava prostor za razvivanje na scenata....so poveke pari ke se dade motiv na poveke timovi i moznosti...i nema da drzat monopol dva tri tima...ke ima konkurencija
Штотуку достигнавме $6.000.000!!
つ ◕_◕ ༽つ GIVE NEW STRETCH GOALS!
))))Зошто изненадување? C9 според мене освојуваатSpored mene ke bide apsolutno iznenaduvanje , dokolku DK izgubat partija nekako epten se za klasa nad site drugi. Sepak se nadevam deka ke se povampiri nekoj evropski tim i da go osvoi turnirov
Дечките буквално растураат. Мада иако не ми се омилени НаВи, отсекогаш играле во завршниците и реално имаат капацитет да ги отпаднат ДК (пример ако се паднат порано).