Doctor Who

• Креатор на темата Креатор на темата Intex
  • Време на започнување Време на започнување
Почнав да ја гледам јеее конечно. Иначе станува збор за серијалов што е од 2005 година. Доктрото прилично ми се допаѓа, откаче е, ама оваа Роуз на моменти ме нервира, на моменти ја сакам. Жени бе.

Со Мет мислам дека сите глумци може да ги најдеш сликано.

4b2fb2d1bc6f.jpg

Иначе Мет се пријавил во Sherlock за улогата на Вотсон, но бил одбил и сугерирано дека е најдобро за Шерлок. Пробал и таму али улогата ја добил дечкото погоре, кој е иначе и фаворит за нов Доктор, но веројатно исто како и минатиот пат - пак ќе одбие.
Под дечкото горе мислиш на Шон Бин?

Почнав да ја гледам јеее конечно. Иначе станува збор за серијалов што е од 2005 година. Доктрото прилично ми се допаѓа, откаче е, ама оваа Роуз на моменти ме нервира, на моменти ја сакам. Жени бе.

Штета што си веќе мажена, пер.
Првиот се смета дека е најтапа доктор, мене ми беше прилично забавен.
Роуз полна беше емоционални ролеркостери!

АМА, следниве доктори убиваат во поим, казнливо со закон е дури да ги споредиш со првиот.
А додуша и сите други жени испаднаа ко Роуз.
Мислам дека премногу ќе ја засакаш серијава. :)

До 3 сезона сум и што туку ги изгледав епизодите Human Nature и Family of blood и можам дефинитивно да потврдам дека досега многу поинтересни ми биле епизодите кои се одвиваат во минатото, без фенси роботи и Далекси. Единствен сум? :love:

Инаку Тенант растура, не знам дали ќе се навикнам на новиот, ќе видиме. :D

Не ми се допадна случајот, ама ептен ми е мило шо почнаа!
Убава стварно новава, ама ја гледам сликава од погоре и.. љубов. :love:

Не ми се допадна случајот, ама ептен ми е мило шо почнаа!
Убава стварно новава, ама ја гледам сликава од погоре и.. љубов. :love:

И мене не ми беше посебен случајот али начинот на развивање на приказната и камерата беа одлични оваа епизода.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
221685_264010757067778_2036906345_n.jpg

Всушност, цела историја на битки - не постои веќе? UNIT исто не би го знаеле, никој не го знае...

Интересна приказна овој пат, со доста емотивни сцени и одлична камера.

Следната, ќе гледаме актер од Game of Thrones. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom