Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
зборот ми беше, да не си ти од оние на кои ги пратиле![]()
Не сум американец

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
зборот ми беше, да не си ти од оние на кои ги пратиле![]()

Introducing John Hurt as the Doctor; best cliffhanger ever!
И покрај фактот што имам ептен ограничено познавање за првите 8 реинкарнации на докторот, мислам дека ова ќе биде поврзано со the Time War.
Затоа што најмалку се знае за тој период измеѓу тв филмот од 1996, и почетокот на NewWho. И затоа што 11 го позна кој е, ме наведува да помислам дека е токму 8 (остарен), а не 12 или некој од понатамошните.
But it's probably bollocks anyway, сигурно одма ќе наидам на нешто што ја побива теоријава.
Јас не се слагам со тебе, баш Тенант и Смит се прави доктори и во фаца и во движење. Овој може да глуми во некој акционен филм или обезбедување. Ко Џејснон Сатам е.Го гледав со последните два доктори
Cristopher Eccleston според мене е незаменлив за таа улога и со кеф го гледав и чекав филмот додека глумеше тој.
David Tennant добар е али со Eccleston според мене не можи.
Јас не се слагам со тебе, баш Тенант и Смит се прави доктори и во фаца и во движење. Овој може да глуми во некој акционен филм или обезбедување. Ко Џејснон Сатам е.
Дејвид, Мет > Еклестон

Де бе секој го замислува различно докторот, незначи дека треба да има некоја шашава фризура или незнам што. Мене баш тој ми беше најфаца, некако како најсигурен ми делува со движења, говор и она што го говори, али не велам дека Тенант беше лош само некако пофаца ми е Еклестоун^^Шо знам, на мене не ми се свиѓа идејата за Кристофер за доктор. Точно дека добро го одигра, според приказната како што треба и дека е страва глумец ама ги нема покретите и фаците што ги прават овие двајца. Ептен се класа они а и за доктор, не е кратка коса. Ептен е обичен. Можда и затоа не ме импресионира за разлика од овие двајца.![]()
^^Шо знам, на мене не ми се свиѓа идејата за Кристофер за доктор. Точно дека добро го одигра, според приказната како што треба и дека е страва глумец ама ги нема покретите и фаците што ги прават овие двајца. Ептен се класа они а и за доктор, не е кратка коса. Ептен е обичен. Можда и затоа не ме импресионира за разлика од овие двајца.![]()