Doctor Who

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мет Смит веројатно си оди на крајот на оваа сезона. А и Мофат.

http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/doctor-who-steven-moffat-admits-1779192

Имињата кои се шпекулираат за новиот Доктор.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/tv/4856594/Benedict-Cumberbatch-wins-Sun-poll-for-new-Doctor-Who.html
--- надополнето: 23 март 2013 во 17:09 ---
Во недела бев сезона 5, епизода 4, а се пред малце завршив со сезона 6, епизода 2. Малце пребрзо да не идам, или таман сум за 30ти да стигнам со темпото?
За 1 недела после ова - ја завршив серијава и сеа чекам нови епизоди. Јеј...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.678
Поени од реакции
34.164
And now we wait. Koa ti rekov ne se brzaj..

The Doctor’s getting rather dapper

Инаку Питер Џексон сакал да режире епизода од Доктор Ху. Прочитајте, фан е уште од самиот почеток дедото..

http://insidetv.ew.com/2013/03/21/doctor-who-peter-jackson-dalek-matt-smith/

А шо се деси со ЏејКеј Роулинг, нели ќе пишеше и таа епизода?
Лајкнете EW (entertainment weekly, стално за докторов постираат, дека 50 години, разнорасни статии енд стаф. Само нејќам ја вас да ве спамирам, пошо на Дарки му е ред, а и да види како ми беше мене претходните страни. Педер.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не знам за вас, али Jenna Louise-Coleman сакам да ми роди деца.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Приквел за вториот дел од сезоната.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Неподржување на инцест = getting your head chopped off. So...
Него јас со таа финта сакав да ја убедам, дека ако се фатиме ќе бидеме the coolest geek couple on the planet. Ама овој ме претркал, друго не знам што би понудил за да се натпреварувам, and with a bloody Scotsman, no less. :D

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Sean Bean ако го глуми Doctor Who, тоа значи дека ќе биде последната сезона. Нема дури ни сезона да биде, ќе проба да се регенерира ама неуспешно, и Sean Bean ќе биде the Doctor само 3 минути. На листата актери кои што го глумеле Doctor Who, дали во серијата или во многубројните пародии, името на Sean Bean ќе биде под имињата на Rowan Atkinson и Hugh Grant. :нинџ:

Ама заслужува веќе една добра улога човекот, улога каде што издржува до credits, со главата на вратот нормално. Жал ми паѓа. Ќе му остане само Sharpe. :(

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Со Мет мислам дека сите глумци може да ги најдеш сликано.

Иначе Мет се пријавил во Sherlock за улогата на Вотсон, но бил одбил и сугерирано дека е најдобро за Шерлок. Пробал и таму али улогата ја добил дечкото погоре, кој е иначе и фаворит за нов Доктор, но веројатно исто како и минатиот пат - пак ќе одбие.

Kajgana Shop

На врв Bottom