Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.210
Редунтантно ја трупаат со сешто серијава. Се губи стариот шмек.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На шо поточно мислиш? Баш ме интересира дали се сложуваме.Редунтантно ја трупаат со сешто серијава. Се губи стариот шмек.

На шо поточно мислиш? Баш ме интересира дали се сложуваме.![]()

Дефинитивно, само шо мислам дека целта им е да го напраат секој доктор поразличен од претходниот. Као, шоуто е у центарот на шоуто ќе му дојде.Абе, на некој начин се губи партикуларноста. Онака, прават некои weird as fuck монолитни плотови и се губи оној истражувачки дух на Докторот за дасе стави фокус на спасување на универзумот. Океј, кул е тоа али станува редундантно.
Тоа ли е?![]()

Башка изглеа му снема идеи, па ај сеа ќе ги повторуваме истите работи, ама ќе вметнеме многу повеќе CGI и поинаков доктор. 3/10 за почетокот од мене. Капалди 6/10, со ОГРОМЕН потенцијал. @Iceboy ваљда и нема хемија помеѓу нив, па затоа и си оди Џена на крај на сезона...Dve raboti mi se dopadnaa nenormalno mnogu, sho ima Sherlock like momenti i sho Capaldi ovde ne e takov nepodvizhen kako Malcolm Tucker.Докторот е mega awesome, ми се допадна делот кај шо не се кажа стриктно дали го фрли и ми се допаѓа тоа што играат повторно на season arc карта со рајот (ваљда ќе биде season arc пошо последната епизода се вика Death in Heaven). Не ми се допаѓаше односот меѓу Клара и Докторот, примарно ради тоа што делуваше како Клара да е главниот во серијава па чека Докторот да се прилагоди на неа и нејзините желби. Убо и го плесна "I am not your boyfriend", па за момент посакав да си најди нов companion. Капалди на нивоу, хајлајт на епизодата, убива со самото присуство буквално и страшно брзо се трансформира од слатко не-знам-што-правам старче во ладен мадафакер. Чекаме втора епизода.

This.meh ... 5/10 Само да не го отупат со Клара и како тоа не го препознава. На крај сериозно-забано прелазите или ќе му се акнат од глава на Мофат па ќе му ја бараат главата на колец ( не дека досега немеше кенкање ) или ќе му биди полн погодок. Мене досега не ме радува многу ... ни па докторов![]()

Мене засеа ми има најдобар почеток од досегашните три доктори. Најавата за следната епизода изледа јако, Робин Худ