Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Блиску бев: The Doctor and Clara will return on 23 August, with episode 1 'Deep Breath'!Објавија точен датум за август?
Блиску бев: The Doctor and Clara will return on 23 August, with episode 1 'Deep Breath'!Објавија точен датум за август?
Блиску бев: The Doctor and Clara will return on 23 August, with episode 1 'Deep Breath'!
Godina i plus e staro infoto, no edvaj cekame! :3Постои можност Peter Jackson да режира епизода во иднина. Може и две, или пак три, не се знае со него.
Извор
Во секој случај доволно за доживување nerdgasm.
Инаку пред некој ден го гледав An adventure in space and time (2013), филм за почетоците на серијата, со Walder Frey во главна улога на William Hartnell - првиот доктор. Вреди да се погледне!Инаку Питер Џексон сакал да режире епизода од Доктор Ху. Прочитајте, фан е уште од самиот почеток дедото..
http://insidetv.ew.com/2013/03/21/doctor-who-peter-jackson-dalek-matt-smith/
А шо се деси со ЏејКеј Роулинг, нели ќе пишеше и таа епизода?
Лајкнете EW (entertainment weekly, стално за докторов постираат, дека 50 години, разнорасни статии енд стаф. Само нејќам ја вас да ве спамирам, пошо на Дарки му е ред, а и да види како ми беше мене претходните страни. Педер.
Da.А сега приказнава со новиов доктор ќе биде ли поврзана со претходните сезони?
Ќе дојде некој друг. И онака многу долг и беше вратот.