Doctor Who

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Косата зашто ќе снима филм на Рајан Гослинг во Америка. Само дали ќе му порасне за снимањето на 8-та сезона...

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Па некаде во ноември ако го снимаат Christmas special-от, би требало, зависно од тоа до кога ќе го снима филмот. Или ќе смислат нешто во серијата зошто би имал кратка коса, или перика (fez?!). :)
За до осма ќе му биде веќе порасната. Најверојатно почетокот на 2014 ќе почнат да ја снимаат.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.302
Баш ќе внеси свежина со кратка коса, онака транзиција малку. Инаку 1 недела пред спешл-от, ќе си ги догледам сезоните со Тенант, поголем ефект ќе има. Can't wait. :D

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Јака серија била Doctor who.
Сега како се вика Докторов, и која е Клара. Ај некој поупатен во серијава нека ми разјасни.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.302
We can confirm that Matt Smith will be hanging up his bowtie and leaving Doctor Who at the end of this year.

Find out more on the BBC Doctor Who site: http://bbc.in/10HFR3k

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 00:00 ---
Јака серија била Doctor who.
Сега како се вика Докторов, и која е Клара. Ај некој поупатен во серијава нека ми разјасни.
Не се откри името, а и не е поентата тоа. Поентата е тајната на Докторот, поточно тоа старото на крај од епизодата, кој најверојатно е Докторот за време на Time War.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Јас сега ја фатив на AXN последнава сезона, ептен око ми фати серијава. Претходно со Тенант ако не се лажам на канал 5 ја даваа, уште тогаш ми се допаѓаше. Може да се изгледа летово некоја сезона.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.680
Поени од реакции
34.171
Doctor Who has been the most brilliant experience for me as an actor and a bloke, and that largely is down to the cast, crew and fans of the show.

"I'm incredibly grateful to all the cast and crew who work tirelessly every day to realise all the elements of the show and deliver Doctor Who to the audience. Many of them have become good friends and I'm incredibly proud of what we have achieved over the last four years.

Having Steven Moffat as show runner write such varied, funny, mind bending and brilliant scripts has been one of the greatest and most rewarding challenges of my career. It's been a privilege and a treat to work with Steven - he's a good friend and will continue to shape a brilliant world for the Doctor.

The fans of Doctor Who around the world are unlike any other; they dress up, shout louder, know more about the history of the show (and speculate more about the future of the show) in a way that I've never seen before.

Your dedication is truly remarkable. Thank you so very much for supporting my incarnation of the Time Lord, number 11, who I might add is not done yet - I'm back for the 50th anniversary and the Christmas special.

It's been an honour to play this part, to follow the legacy of brilliant actors, and helm the Tardis for a spell with 'the ginger, the nose and the impossible one'. But when ya gotta go, ya gotta go and Trenzalore calls. Thank you guys. Matt.

Се осеќам ко да ми раскинале. Goodbye you brilliant fez-wearing bastard, sorry for doubting you.
Ништо од желбата ти да вметнат пијано во Тардисот, и да отсвириш нешто од Рејдиохед.
А, сакав повеќе и од тебе!
:love:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Зошто ни прават вака, па само пред неколку недели изјави дека дефинитивно останува за осма сезона, и сега ова. :place:
Комотно можеше да остане уште една сезона минимум. Ама со се така прават Британциве, they never overdo stuff (настрана фактот што серијава е започната пред 50 години :icon_lol: ).
Него, само успеси понатаму Matt. Секако го пратиме што и да снима, исто како Tennant.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.302
На кој му текна да го смени имево на темава? Браво за кој и да е. :D

dragonsky