Doctor Who

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Lici za doctor. Ali za colonoscopy doctor.
Prepare your didllyhole.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Another Scotsman. :)
Не знам зошто е разочаран wot. Всушност знам, и го разбирам до некаде. Исто како после David што беше тешко да се прифати Matt.
Ми се допаѓа Capaldi како избор, иако малце неочекуван, ама сосема логичен. Сега останува да видиме каков Doctor ќе ни презентира. Замислете Malcolm Tucker kind of Doctor...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Another Scotsman. :)
Не знам зошто е разочаран wot. Всушност знам, и го разбирам до некаде. Исто како после David што беше тешко да се прифати Matt.
Ми се допаѓа Capaldi како избор, иако малце неочекуван, ама сосема логичен. Сега останува да видиме каков Doctor ќе ни презентира. Замислете Malcolm Tucker kind of Doctor...

:pos:

Пишав naturally, оти бев преразочаран кога го изгубивме Тенант а добивавме некој емо вампир.
Исто се осеќав и за деветиот доктор, оти и тој ми легна добро.

Клипов им го оставив во фб групата за доктор ху фанс, такоџе и коментар дека би се посрал од среќа ако преминат границата за цензура поставена од тоа што е фемили шоу и добиваме навистина Малком кајндагај за доктор! :vozbud:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Koга Io Sono Interista сака да се лиши од најзабавното тиви шоу, да се обидеме некој со повеќе вкус да освоиме. Iceboy

Инаку, за 50 годишнината John Hurt ќе го има пак, и покрај Тенант и Роуз, конечно сум попален fanboi. :vozbud:

А овој Peter ќе го нема така? Штета што 8ма почнува 25 Декември? Што подига уште едно прашање.. ќе има прво Christmas Special?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
А? Човек, тоа за Тенант, Пајпер и Хрт се знае одамна веќе. Читај малце.

Питер ќе го нема, и прв пат ќе го има на Божиќната емисија во декември, знаеш кога. И осма сезона ќе започне тек во август следна година. Да, ќе има огромна пауза.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
А? Човек, тоа за Тенант, Пајпер и Хрт се знае одамна веќе. Читај малце.

Питер ќе го нема, и прв пат ќе го има на Божиќната емисија во декември, знаеш кога. И осма сезона ќе започне тек во август следна година. Да, ќе има огромна пауза.

Знаев само за Тенант, јас сакав и за новиот доктор да се изолирам од спојлери.. не ми е кејф ако дознавам од статии.

Што значи 50 специјалката, божиќна специјалка во Декември, а почеток на новата сезона уште цела година? FUCK ME!

Anne. можеби, у пакет со Ајс? :D

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Се си мислам дека Anne. има гледано Doctor Who, дали од што има тука пишано или...?

А за да се изолираш од спојлери за новиот доктор ептен тешко, насекаде е по интернетов. Reddit, tumblr, Facebook, половина subscriptions на youtube, тука :D
Nerdgasm material - Peter Capaldi во World War Z глуми W.H.O Doctor. Значи трагите биле тука, ама тоа е кога чекаш bluray торенти наместо да гледаш филмови во кино.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Anne. ја има почнато... и прекинато. Бирајте поситни камења што ќе ги фрлате и немојте толку силно. :)
Не, озбилно, ја продолжувам у најскоро време.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Anne. ја има почнато... и прекинато. Бирајте поситни камења што ќе ги фрлате и немојте толку силно. :)

Не, озбилно, ја продолжувам у најскоро време.

Никој не суди за почетокот на серијава.. знаеме, што би рекол Pluh не е за сите. Смешна е од што знаеше да биде лоша.
Среќа мене ми легна ради ретро филингот. Понатаму е фантастична, апсолутно фантастична!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Koга Io Sono Interista сака да се лиши од најзабавното тиви шоу, да се обидеме некој со повеќе вкус да освоиме. Iceboy
Не сака Ио да се лиши од ништо ама ете мора... ќе дојде еден ден ќе видиш како е да немаш време да изгледаш една епизода, па ќе те прашам за вкус :coffee:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сите што ќе почнат и ќе бидат разочарани од првите епизоди - немајте гајле, вонземјанците кои прдат ќе се заменат со вонземјанци кои ги забораваш кога ќе тргнеш поглед од нив.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Не сака Ио да се лиши од ништо ама ете мора... ќе дојде еден ден ќе видиш како е да немаш време да изгледаш една епизода, па ќе те прашам за вкус :coffee:

Spending time with a time lord and his wibbly wobbly timey wimey stuff has it's benefits.

:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom