До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Kога бев помал (до 16 год) имав дозвола до 01:00, а обавезно се враќав во 03:00-05:00. Наредниот викенд „забрана“

Сега :) кога можам да не се вратам дома до утро... ретко кога си идам после 01:00

Ај најди ми НЗС
eo.gif

Sum izlegol na primer vo 11 navecer, ako se vratam pred rucekot sledniot den nemam problemi, ako ne ke mi se javat da mi recat deka e docna :pos2::pos2:

се немав вратено два дена и никој не примети ?!?!?!

Тоа е затоа шо ако не си дома, тогаш си кај Борис, ако не си кај него, тогаш си кај Дејан, ако не си кај него тогаш си кај Аце, ако не си кај него, тогаш си кај Даме, ако не си кај него, тогаш си кај мене....

Него финтата е да те нема, да те приметат, па после да знаат дека нема да можат да те најдат па да се откажат од тебе, знаејќи дека кога тогаш ќе си дојдеш дома.

И плус сеа не е интересно, на времето немаше мобилни....

У куманово кога седев до кога има друптво ( Пто обично е до кај 2) а у Скопје со овој студентски живот може да се фати и до 6-7 сабајле

Мене ме пуштат до 2 часот ама чат пат се врака порано бидејки после 1 и 20 не е интересно:toe:

Se vrakajm koga vise site ke se razotidat ako sum vo drustvo iskocena no sepak nemam odredeno vreme za koe mora da se pridrzuvam! So kompletna doverba moite me pustaat do kasno...

:):)

Ја излегував до колку што сакам а понекогаш не се ни враќав. Почнав на некои 13 години да излегувам... :star:

Јас си седам навечер надвор по потреба т.е до кога ми се седи.Ама знам некад и кај 11-12 да се вратам од досада.Ама некад можам да останам и до сабалје.На пример у Гостивар кога бев за распустов кај братучедите се прибравме у 15 за 6 сабалје.Ама топ беше тогаш.А тука у Скопје зависи кога како.И така.Ајт поздрав.А иначе не сум полнолетен и сум далеку од тоа пошо имам 15 години :helou:

od Strumica sum izlevam od 11 godini bev do 12 sato pa do 1 sega sum pustan do 2 : 30 a nekoj pat si odam i pokasno .
Zavisi raspolozenjeto.

Neograniceno... ustvari mojte ne pametam nekogas da mi ogranicile vreme. Normlano koga bev pomala negde do eden dva posle polnoc ama toa jas i bez da vikaat si se vracav :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom