До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Аиииии уште ли со оваа комуњарска ствар „до кога те пуштаат навечер“ :pos:
Ја сум неограничен, и по 2 недели дома да се вратам само ќе речат „кај си ти“ и ја само „еве ме“ и завршен муабет. :)

Летово ја искачам вие кога се прибирате одприлике. Искачам после 12. Се прибирам пред 7-8. У охрид не се прибирав по 2-3 дена.

кога ке ми текне

Абе не знам за вас до колку ви се ограницувањата ама за мене немоало ограничувању уште на 17 го иако сега имам 20 кај нас кога ке заврши шемата се собираме кај другарми кој држи интернет кафе па така да порано си идаме (мислев со сонцен) сепак јас гледам да се вратам дома пред моите да станат за на работа:zver:

Jas imam 16 god. i najdocna sum sedel do 2 i 30 no toa bese samo ednas obicno doma se pribiram do kaj 1 i mislam deka e dovolno

Dimitarc напиша:
Летово ја искачам вие кога се прибирате одприлике. Искачам после 12. Се прибирам пред 7-8. У охрид не се прибирав по 2-3 дена.
iii, blazesi ti :)
mene do 23 i 24 me pushtaat

24 има, не верувам дека прашува некого до колку да седи. :)

Мене не ме пуштаат да излегувам. Зошто ако излезам, не се враќам и мора малку строго.

Посебно откако ја кажав на мајка и дека плаши велешани по Охрид! Сеа дома седи и како була е забрадена :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom