До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Koga tatko mi e doma(stalno e vo stranstvo,sega e vo Bosna)imam izlez do 3 saat,a koga nee e dom4e,si iskacam do sabajle(ili dodeka ne mi zdosadi ili da mi se prispie). A najbolji noken zivot sum videl vo Stip i Ohrid...ne znaesss

Do 11 sabajle imam izlez, ama nikogas ne sum ostanal do tolku docna, :))))))))))))

pa 7 saat.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::music3:

До 2 тука. Не е доста али, ај до лето ќе се издржи:)

Искрено од 5-то одделение ми немаат кажано врати се во толку или онолку, стекнале доверба во мене и не ме ограничуваат, па така да до 8-мо одделение излегував до кај 12-01 а после тоа зависи сум се враќал и во 2 и во 3 и во 4-5 ама се зависи од тоа каде сум, со кого и како си поминувам, никогаш со сила не сум седел до касните саати

Ја еднаш не се вратив два дена и мајка ми го растурила телефонот јавувајќи се кај секој што го знае да праша дали сум жив. :kesa:

Друже, мајка ти немала соодветна поддршка, јас еднаш така кога исчезнаф еден братучед ме најде за пола ден. :pos:
Оттогаш кога ќе си дојдам тогаш :)

do dva najkasno se vracam, moze nekogas i pokasno ali retko, obicno pred 2 sum doma :)

Леле татко ми се мрднал, ми вика у саботата ако не дојдеШ до 3 ке ти ја заклучам вратата ;) и јас сирота се исплашив и во 3.30 дома бев. Инаку пред тоа, пред да ми се налути неколку викенди се до 5 у град. Полудев од шетање :zver:

Јас треба да ја вратам колата во 2h и откако ке ја сотавам се вракам кога сакам :D

Nikogas ne me ogranicile ama poise od 3 saat eventualno 4 ne se sedi.A zavisi i so kogo sum i kade sum.

Неограничено ама ако претерам ќе се јават на мобилен само дали сум ОК.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom