Тоа што повеќето страдаат од тој комплекс што ќе речат другите ако се вратам у 1 е вистина. Моите на пример не ми рекле врати се тогаш и тогаш едноставно се враќам кога ќе посакам и во зависност од тоа колку ми е интересно таа вечер. Зошто да бидеме искрени има излегувања што стварно се тапа
Јас искрено ќе си кажам,ме пуштаат до 23:30,нормално би сакала и повеќе ама тоа е,али нормално тоа за во населба и онака нема што да се прави у студенилово,али коа одам у град до 1 и таман ми е пошо сите јуниор журки завршуваат во 00:00.ТОП
Mене тато некад ми вика „Иди нане ти, да не те видим дома никад“ ЏК, нон сенс е да, некој на полнолетен му каже кога дома да дојде..мислим...нема врска
i jas imam neogranicen izlez... ali koga se rabotni denovi moram da se vratam pred 2 saat ako sakam sabajleto da stanam trezen i da ne mi se spie. najcesto ostanuvam do kaj 1.30/2 saat preku sila.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.