- Член од
- 5 август 2016
- Мислења
- 315
- Поени од реакции
- 229
Уште ги има на ФБ тие видеа да видиме шо прогнозерка е?Знам , порано временска прогноза кажуваше , се снимаше и на фб ги ставаше видеата.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште ги има на ФБ тие видеа да видиме шо прогнозерка е?Знам , порано временска прогноза кажуваше , се снимаше и на фб ги ставаше видеата.
Зошто ???Значи не ме спомнувај ни неа ни мене
Добро 5 пати ти кажаа што е проблемот, зашто се инатиш безвеза?
Јане Сандански-Пиринскиот цар! | Страна 2 | Кајгана форум
forum.kajgana.com › Македонија › Историја
Translate this page
Јане Сандански-Пиринскиот цар.
Јане Сандански... за 10 цели години на отворена тема за него има 9 страници..... а д.џ. марте за 3 дена има 9 страници полни, и Гоце Делчев ќе се засрами со приближно толку страни за 12 год.
а што да се каже па за Кочо Рацин или К.Ј. Питу со по 1 страна коментари, за десетина години.
Без точката на крај дефинитивно ќе помислев дека Инцуле го пишала постот.девојката си го живее животот, вие мрчите овде на форумов.
И не ме тагнувај и не се замарајте со Марте и не се мешајте во нејзиниот животЈас не гледам многу да ја реметат.
Трендот во последно време е да се ремети на ироничен начин, односно да и пишуваш „топ си маче продолжи немај гајле живеј го животот“ односно постови ко на @Incule
А Марте тоа не го сфаќа иронично, така да, сФе е океј.
Прекинете да изигравате white knights.