Dirt3

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
Ако си го следел добро упатството треба да имаш направено Offline Account.
ВИди на почеток дека има опција на клипот create a local profile. Тоа е уствари offline account.
направив local profile но неста да се снима , значи откако минам стаза и горе кај windows live се појави saved failed и несака да снима ???

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Колку време ја инсталиравте, сумљиво ми е еве веќе 20-тина минути???!

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Споро е многу, почекај..ипак зависи од процесор и HDD.
Абе цело време работи демек инсталира, ама тоа линијата зелена со стои на една третина и please wait while windows configures dirt3.......
а процесорот работи и hdd- то

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Јас знам дека работат,али битно е што процесор(quadcore,dualcore)и што ХДД(IDE,SATA,SATAII)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Јас знам дека работат,али битно е што процесор(quadcore,dualcore)и што ХДД(IDE,SATA,SATAII)
E5300 Dual Core , 80GB IDE
уште инсталира демек, не е нормално ова нешто ене во ред...

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Добро го имат некаде овај краков без вируси или не? Од сто страни спуштив и во сите MSE ми најде вирус :mad:

--- надополнето ---

Небев стрплив па го исклучив антивирусот и ја пуштив да ја играм.Сетинзите на максимум со резолуција од 1280х1024 и извавам 35-40 фреjма.Многу ми се бендиса играва и ево едно видео од мене.Го направив само што почнав да ја играм,но малце забегвам лево десно зошто требит да ја свикнам :P

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Добро го имат некаде овај краков без вируси или не? Од сто страни спуштив и во сите MSE ми најде вирус :mad:

--- надополнето ---

Небев стрплив па го исклучив антивирусот и ја пуштив да ја играм.Сетинзите на максимум со резолуција од 1280х1024 и извавам 35-40 фреjма.Многу ми се бендиса играва и ево едно видео од мене.Го направив само што почнав да ја играм,но малце забегвам лево десно зошто требит да ја свикнам :P

Ај ако не ти е тешко кажи ми што коли има,пошто глеам пежо има.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ај ако не ти е тешко кажи ми што коли има,пошто глеам пежо има.
Па не знам какви коли имат,само малце ја играв затоа што бев уморен и си легнав :(.Инаку само возев со пежо и форд.

Ево ти листа од колите.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Tie sto ne im sejvira da ne vi e sluajno akauntot na win na kirilica? Edna od pricinite e i taa

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Има некаде крак без вирус ? :( Ја никаде не најдов :S

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Што антивирус користиш?Некој антивируси ги регистрираат краковите како вируси.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
И јас го имам истиот проблем... Имам АВГ антивирус и неможам да ја играм играта :S Го ставам path-от на ексептион лист али пак не ми ја пушта ...

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Најдов крак без вирус (барем кога го скенирав фолдерот со MSE овојпат не ми најде вирус).Ево сега ја играм без проблем,не го исклучвам ни антивирусот ни ништо.Кој го сакат кракот нека пишит ПП со е-mail негов и ке му го пратам.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
И јас го имам истиот проблем... Имам АВГ антивирус и неможам да ја играм играта :S Го ставам path-от на ексептион лист али пак не ми ја пушта ...
Пробај со disable на Resident Shield. Би требало да помогне.

Kajgana Shop

На врв Bottom