Dirt3

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ако си го следел добро упатството треба да имаш направено Offline Account.
ВИди на почеток дека има опција на клипот create a local profile. Тоа е уствари offline account.

направив local profile но неста да се снима , значи откако минам стаза и горе кај windows live се појави saved failed и несака да снима ???

Колку време ја инсталиравте, сумљиво ми е еве веќе 20-тина минути???!

Споро е многу, почекај..ипак зависи од процесор и HDD.

Абе цело време работи демек инсталира, ама тоа линијата зелена со стои на една третина и please wait while windows configures dirt3.......
а процесорот работи и hdd- то

Јас знам дека работат,али битно е што процесор(quadcore,dualcore)и што ХДД(IDE,SATA,SATAII)

E5300 Dual Core , 80GB IDE
уште инсталира демек, не е нормално ова нешто ене во ред...

Добро го имат некаде овај краков без вируси или не? Од сто страни спуштив и во сите MSE ми најде вирус :@

--- надополнето ---

Небев стрплив па го исклучив антивирусот и ја пуштив да ја играм.Сетинзите на максимум со резолуција од 1280х1024 и извавам 35-40 фреjма.Многу ми се бендиса играва и ево едно видео од мене.Го направив само што почнав да ја играм,но малце забегвам лево десно зошто требит да ја свикнам :P

Добро го имат некаде овај краков без вируси или не? Од сто страни спуштив и во сите MSE ми најде вирус :@

--- надополнето ---

Небев стрплив па го исклучив антивирусот и ја пуштив да ја играм.Сетинзите на максимум со резолуција од 1280х1024 и извавам 35-40 фреjма.Многу ми се бендиса играва и ево едно видео од мене.Го направив само што почнав да ја играм,но малце забегвам лево десно зошто требит да ја свикнам :P

Ај ако не ти е тешко кажи ми што коли има,пошто глеам пежо има.

Ај ако не ти е тешко кажи ми што коли има,пошто глеам пежо има.

Па не знам какви коли имат,само малце ја играв затоа што бев уморен и си легнав :(.Инаку само возев со пежо и форд.

Ево ти листа од колите.

Tie sto ne im sejvira da ne vi e sluajno akauntot na win na kirilica? Edna od pricinite e i taa

Што антивирус користиш?Некој антивируси ги регистрираат краковите како вируси.

И јас го имам истиот проблем... Имам АВГ антивирус и неможам да ја играм играта :S Го ставам path-от на ексептион лист али пак не ми ја пушта ...

Најдов крак без вирус (барем кога го скенирав фолдерот со MSE овојпат не ми најде вирус).Ево сега ја играм без проблем,не го исклучвам ни антивирусот ни ништо.Кој го сакат кракот нека пишит ПП со е-mail негов и ке му го пратам.

И јас го имам истиот проблем... Имам АВГ антивирус и неможам да ја играм играта :S Го ставам path-от на ексептион лист али пак не ми ја пушта ...

Пробај со disable на Resident Shield. Би требало да помогне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom