Dirt3

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
НЕМА ВРСКА ОВА!
Ако ти е симната тоа clonedvd само стави го кракот од skidrow и ќе шиба!
Инаку ако имате проблем со сејвување може само да биде ако усерот на компјутерот ви е на КИРИЛИЦА!
значи само смени го со латиничен фонт!
Clone dvd ми е верзијата која ми е симната.
DiRT 3 - COMPLETE LiMiTED EDiTiON 2011 ENG MULTi 6 - CLONE DVD

Кракот ми е симнат од Аренабг, DiRT.3.CLONEDVD-CRACK.
User-от на PC-то ми е на латициница.

Фолдерот каде што треба да биде save-от од играта ми е празен, а локацијата му е следна
C:\Users\Lasko\Documents\My Games\DiRT3\savegame

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227

Е Браво бе како пресметавте дека не ми го поддржува процесорот алал да ви е :kesa:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Пријатно изненаден од графичката оптимизација, не памтам кога последен пат сум играл на фул резолуција, сите сетинзи на High, па дури и да се праам курназ со 4x MSAA - на мојава HD3850 со 256 рам. :)

Знам дека имаат тесна соработка со ATI, ама кога се случувало тоа досега (бар од Nvidia игрите), сум заклучил дека НАМЕРНО се помалце оптимизирани за да те натераат да купиш нова графичка. Или како онаа fail играта Sabouteur...

--- надополнето ---

Е Браво бе како пресметавте дека не ми го поддржува процесорот алал да ви е :kesa:
Кинески е твојот бе, не е Intel него Lntel. :devil3:

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879

Странава и Windows Experience Index (WEI) се исто сра*е... вадат безвезни резултати.

--- надополнето ---

Пријатно изненаден од графичката оптимизација, не памтам кога последен пат сум играл на фул резолуција, сите сетинзи на High, па дури и да се праам курназ со 4x MSAA - на мојава HD3850 со 256 рам. :)

Знам дека имаат тесна соработка со ATI, ама кога се случувало тоа досега (бар од Nvidia игрите), сум заклучил дека НАМЕРНО се помалце оптимизирани за да те натераат да купиш нова графичка. Или како онаа fail играта Sabouteur...

--- надополнето ---

Mac то ти се вика Spintel :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227

--- надополнето ---

Ко тесна соработка со А1 да имаат овие
:pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
колку се пореметини значит ова Бугариве еј, многу прашања демек се поставувало и види го ѕверов

"имам печка с 2 котлона и фурна на 240 вата ште мога ли да си направја вита баница?"

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
:vozbud: Ќе кинеме гуми после први

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Не ми е јасно како може толку ретардирана да е страната. на ганер му вади 1,7гб рам на графичка, мене сеа ми извади 2,5 коа проверуев ова.
Јас на ГТА 4 го паѓам recomended иако тоа бара Quad 2.4, јас имам Quad 2.5ghz.....................

п.с. ја средив играва. Отпосле излегол крак од Skidrow. Имаше предтоа крак за clonedvd, ама со тој save не сакаше да се прави.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Не ми е јасно како може толку ретардирана да е страната. на ганер му вади 1,7гб рам на графичка, мене сеа ми извади 2,5 коа проверуев ова.
Јас на ГТА 4 го паѓам recomended иако тоа бара Quad 2.4, јас имам Quad 2.5ghz.....................

п.с. ја средив играва. Отпосле излегол крак од Skidrow. Имаше предтоа крак за clonedvd, ама со тој save не сакаше да се прави.
Абе CanURunIt е скрос безвезе, а ова со графичкава е точно оти ми е шерирана меморијата од рамот да ми оди на графичка :)

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Мене не ми ни искача за креирање профил.. halp?

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Задоволни сте од гејмплејот?И како оди левелирањето исто како во GRID и DIRT2 или?

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
Притисни Home на тастатурата и следи го туторијалов
вака пробав направив но бара интернет

Како можам да направам offline акаунт и да можам да снимам и да не почнувам нова игра секгаш кога ќе ја сиклучам играта ???

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071

Како можам да направам offline акаунт и да можам да снимам и да не почнувам нова игра секгаш кога ќе ја сиклучам играта ???
Ако си го следел добро упатството треба да имаш направено Offline Account.
ВИди на почеток дека има опција на клипот create a local profile. Тоа е уствари offline account.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140

Тоа е единствениот начин, друг нема. Следи ги убаво упатствата.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Него јас имам проблеми со играва.
1. Не ми ја дава во Full Screen, односно ја дава но го гледам Start Menu то и маусот
2. Немам никаков звук, а иначе музика и други игри немаат никаков проблеми
3, И како последен проблем е тоа што кога ќе уклучам било што, но можам одма да управувам со тастатурата, односно треба да почекам 1-2 мин за да може да шетам
иначе како за информација, и гумите се вртат, и некој блур има кој се движи се е во ред само менито несто

Kajgana Shop

На врв Bottom