Dirt3

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Top e igrava. Probajte GYMKHANA malce znam deka e tesko ama mnogu e interesno.

Апдејтот DLC-то со 5 нови коли го спуштив преку клиентот од Windows live for marketlace. Еве да ен се мачите ставив упатство внатре кај треба да се стави!
https://rapidshare.com/files/318233196/DLC.rar

Тие што имаат АВГ антивирус додека се инсталира играта исклучете го Резидент шилд от за да заврши инсталацијата :)

Иначе играта ми се допадна... Графиката е одлична само некако многу е осетлив steering от :S

Според мене играта е одлична. Вреди да се симне!

Супер е играта, ама додека го научиш она GYMKHANA ќе си умреш

Што е тоа GYMKHANA... мод, мапа. Гледам цело време го спомнувате, но бидејќи не ја играм играта појма неам што е.

еве го :) Иначе треба многу време за да се совлада :)

Што е тоа GYMKHANA... мод, мапа. Гледам цело време го спомнувате, но бидејќи не ја играм играта појма неам што е.

Видеата на Ken Block на стазата Gymkhana станаа многу популарни, па решиле да вметнат такво нешто во играта, еве за што зборам:

Видеата на Ken Block на стазата Gymkhana станаа многу популарни, па решиле да вметнат такво нешто во играта, еве за што зборам:

WOW, чекај малце, зарем човечко суштество може ова да го направи или пак станува збор за монтажа, затоа што навистина е ДИВ.

WOW, чекај малце, зарем човечко суштество може ова да го направи или пак станува збор за монтажа, затоа што навистина е ДИВ.

Тоа ти е реалитет брат, никаква монтажа. А за совладување ти треба богами доста време (зборам за играта)

Може ли некој да ми објасни што треба данаправам за да можам да имам auto save?

Стазава крпена ко партизанска пред да ја средат :))

Едвај чекам утре да ја симнам. Изгледа пола јуни нема да искачам од соба... :D:cool:

A jas ja slegnov SKIDROW ama ne mozam da najdam salam krak.
Dali ima nekoj najdeno pa da pomaga :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom