- Член од
- 29 октомври 2008
- Мислења
- 1.394
- Поени од реакции
- 259
zamunda.netA jas ja slegnov SKIDROW ama ne mozam da najdam salam krak.
Dali ima nekoj najdeno pa da pomaga
zamunda.netA jas ja slegnov SKIDROW ama ne mozam da najdam salam krak.
Dali ima nekoj najdeno pa da pomaga
Кога ќе ти се уклучи играта, стисни на HOME копчето на тастатурата, и би требало да ти се уклучи тој Windows Live, или како и да беше. Ако немаш до сега направено акаунт, направи си, само OFFLINE не ONLINE ( акаунт правиш во самиот програм не на интернет). И после се со тој акаунт логирај се и можеш да зачувуваш. Е сега јас имам еден мал проблем, при секое уклучување на играта морам да се логирам, не ме чува логиран. Ама тоа е банална работакако го направивте да може да се снимате ? ?
Не сум во тек со твојот проблем, али најдобро би ти препорачал директно од skidrow да ја даунлоудираш DiRT.Ја извадив RIP од играта и користам крак од skidrow. Направив offline profile и не ми се снима. Пишува мора да имам Live profile за да може да се сними. Како да го решам овој проблем? Користам Widnows 7 x64
Да, јас ја симнав директ и немам никакви проблеми.Не сум во тек со твојот проблем, али најдобро би ти препорачал директно од skidrow да ја даунлоудираш DiRT.
Дали може линк за download на тој крак затоа што го имам истиот проблем како тебеГо извадив само кракот од skidrow и сега работи сејвот како што треба. До тоа бил проблемот
Затоа што тој крак не е предвиден да работи со пачот. Извади го пач 1 на замунда и стави го тој крак што иде заедно со пачот и пиши дали ке ти работи.прво го ставив patch-от од замунда и со него исто така немаше никакви промени , после го ставив кракот кој ми го прати членот genius2 а сега со тој крак несака ни да ја вклучи играта пишува aplication load error 5:0000065434