Dirt3

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Баш преѓеска ја инсталирав DIRT 2 да видам на што сетинзи ја играв и пријатно се изненадив оти со мојава конфигурација - наведена погоре ја играв на се максимум освен Anti Aliashing и резолуција 1024x768!!!
АМА, на лоадинг некогаш се заборава и си чекам можда и по 30-40 секунди. Па новава барем да е близу до DIRT 2 по побарувања летово поретко излагање надвор :tv:

Испадната е за PC по торенти?

Има крак работи само со clonedvd od skidrow!

Симнав и CloneDVD и кракот за CloneDVD.
Ама заглавувам кај што бара сериски број, кој според страната кај што е кракот треба да биде 1111-11111-11111-11111-11111,
но не го прима. Се појавува дека не е валиден.

Симнав и CloneDVD и кракот за CloneDVD.
Ама заглавувам кај што бара сериски број, кој според страната кај што е кракот треба да биде 1111-11111-11111-11111-11111,
но не го прима. Се појавува дека не е валиден.

Не го бива ама зато што овај торент што го оставив горе не е clonedvd и јас се заебав. Инаку работи со правиот clonedvd. Еве го:

Не го бива ама зато што овај торент што го оставив горе не е clonedvd и јас се заебав. Инаку работи со правиот clonedvd. Еве го:

Друже, не е дозволено постирање торенти во јавност на форумов.

Абе некој да даде импресии за играва, каква е, дали е оптимизирана, што интересни работи има? Нешто?

Абе некој да даде импресии за играва, каква е, дали е оптимизирана, што интересни работи има? Нешто?

Ок е играта. Графиката е одлична. Многу боље од претходната.
Јас ја играм се на макс, и на резолуција 1440*900(толку ми дозволува мониторот), и освен што графичкава ми дува како климатизер, кога ми е пуштена играта, се е друго ОК.

Конфигурацијата ми е следна. Секој на слична на мојава би немал некој проблем.

Q8300 2.5GHz
4GB DDR3
GTS 250 1GB DDR3
Најбитно е тоа

Значи вреди да се симне. Таман сега ставив и SURROUND system.

Ок е играта. Графиката е одлична. Многу боље од претходната.
Јас ја играм се на макс, и на резолуција 1440*900(толку ми дозволува мониторот), и освен што графичкава ми дува како климатизер, кога ми е пуштена играта, се е друго ОК.

Конфигурацијата ми е следна. Секој на слична на мојава би немал некој проблем.

Q8300 2.5GHz
4GB DDR3
GTS 250 1GB DDR3
Најбитно е тоа

Е слаба ти е конфигурацијава совега :)
значи на појќето најверојатно ќе им сецка, посебно заради графичка!

Е слаба ти е конфигурацијава совега :)
значи на појќето најверојатно ќе им сецка, посебно заради графичка!

Ја сними ти играва? Ја почнав вчера, ама ја пуштам денес и треба од ново, како да не ми се зачувало вчера. Ни профил, ни ништо...ж
А минав првите 2 стази од релито во ФИнска или каде и да беше....

p.s. Benchmark тестот ми извади
Total frames: 4554
Average frames: 43.78
Minimum frames: 32.92

1# DiRT 3 – Profile Creation Failed
The following message is received when first logging into the game: “Profile Creation Failed – You must be signed into Live to create a new save for your profile”.
Whenever you create a new profile in the game – which will allow you to save your progress – you must be logged into Windows Live. It is not possible to create a new profile in the game if using an offline profile. The first time you create a profile you will be asked for the Windows Live Key that comes with your game.
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Ја сними ти играва? Ја почнав вчера, ама ја пуштам денес и треба од ново, како да не ми се зачувало вчера. Ни профил, ни ништо...ж

The following message is received when first logging into the game: “Profile Creation Failed – You must be signed into Live to create a new save for your profile”.
Whenever you create a new profile in the game – which will allow you to save your progress – you must be logged into Windows Live. It is not possible to create a new profile in the game if using an offline profile. The first time you create a profile you will be asked for the Windows Live Key that comes with your game.
Од каде ја симна играта ?

НЕМА ВРСКА ОВА!
Ако ти е симната тоа clonedvd само стави го кракот од skidrow и ќе шиба!
Инаку ако имате проблем со сејвување може само да биде ако усерот на компјутерот ви е на КИРИЛИЦА!
значи само смени го со латиничен фонт!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom