Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
wat, каква врска има тоа дали сум нов или не со фактот дека некој ја завршил за два саата 2 саата после официјално излагање ? близдронес.
facepalm.jpg

Значи Blizzard дозволува Trial играње. 13 левел и само 1 акт. Тоа можеш да го играш и onlinе, не ти треба оригиналната. А доколкку сакаш да играш со години, и сите актови и се друго, купи си ја :)

Za site sto neznaat zasto im se pojavuva error 33 ili 37, treba da odat vo OPTIONS da smenat vo Europe pa togas da se logiraat

Ебате Diablo 3 наградната игра, 70% од прашањата беа за WoW... Ме извади на "сцена" на уште невидено прашање и после кога ми лупна таму "Кој е последниот бос во некоја си инстанца/рејд?"... Ма немој да ме јебеш бре!

Иначе ивентот не беше лош, со оглед на тоа дека кај нас сеуште нема искуство со вакви работи.

Guest pass некој да донира ,чекам уште да легнат париве на сметка :)?

Еден другар ја има дијабло 3 преку Ануал Пас, на акаунтот на бател нет пишува дека ја има дијабло, ја симна и сето тоа е ок.
И кога ке се логне му вика дека е Тријал Верзија. само мод 1.... Пишавме тикети, и немаат вратено.
Некој да не знае што е проблемот?

Другари ќе има ли пиратски сервери и ако ја симнам ќе можам ли да ја играм Сингл плеер без да давам пари ?

koj ti go dava act 1 na trial be drugarce trialot e ko betata do leoric....samo tolku

Играва е толку лоша што нема ни да ја симнам пиратска а не па да ја купам. Од WOW графиката, до кежаул гејмплеј, нема више стат поени и скилови бирање се |e автоматски, до купување ајтеми и нај јако од е сингл плејер игра што мора да се игра на итернет :pos:.

I will stick to Diablo 2 LOD and Torchlight thanks.

Играва е толку лоша што нема ни да ја симнам пиратска а не па да ја купам. Од WOW графиката, до кежаул гејмплеј, нема више стат поени и скилови бирање се |e автоматски, до купување ајтеми и нај јако од е сингл плејер игра што мора да се игра на итернет :pos:.

I will stick to Diablo 2 LOD and Torchlight thanks.
Aj oва појасни ми го.

Може некој да објасни како да ја спуштам trial да ја пробам? Не можам никако да се снајдам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom