B
BrunoFresh
Гостин
Што награди имаше? Какви игри имаше за да добијаш награда?кој не е отиден на официјалното пуштање во Рамстор, ич, ама ич да не му е мака. По тупо нешто не сте виделе во живот....
Што награди имаше? Какви игри имаше за да добијаш награда?кој не е отиден на официјалното пуштање во Рамстор, ич, ама ич да не му е мака. По тупо нешто не сте виделе во живот....
Можеш single player ама МОРА ДА СЕ ЛОГИРАШ зашто сејвовите, квестовите, работите.... се оди преку серверите на близард. Нема да имаш сејв фајлови во РС туку само се логираш каде и да ја има инсталирано играва и си тераш. Така е за да нема пиратерија на официјалните сервери, а и да не се сјебе аукцијата.Епа затоа ме зачуди што барам да се логирам кога сакам single player. Јас сеа ќе пробам да влезам...
Прашања од Blizzard (wow, diablo, starcraft и некои чуда) за награди: маици, автентикатори (џабе патот), маус Diablo III (SteelSeries), Mousepad Diablo III (SteelSeries) и најбитното: Diablo III Collectors Edition!Што награди имаше? Какви игри имаше за да добијаш награда?
Освои нешто ти?Можеш single player ама МОРА ДА СЕ ЛОГИРАШ зашто сејвовите, квестовите, работите.... се оди преку серверите на близард. Нема да имаш сејв фајлови во РС туку само се логираш каде и да ја има инсталирано играва и си тераш. Така е за да нема пиратерија на официјалните сервери, а и да не се сјебе аукцијата.
Истово е и со Assassins Creed само што за нас, не треба онлајн
Прашања од Blizzard (wow, diablo, starcraft и некои чуда) за награди: маици, автентикатори (џабе патот), маус Diablo III (SteelSeries), Mousepad Diablo III (SteelSeries) и најбитното: Diablo III Collectors Edition!
Еден поголемОсвои нешто ти?
Што бре сум се испонашал, гледав таму кога ќе почнат награди, кои се прашањата а-у...не... не бев во првите борбени редови. А и од 100 мажи што стоеа пред мене не дојдов до израз .
И да досадно, аматерски. Барем мислев ќе има по некој штанд да си купам некоја ситница или макар постер... се разочарав... далеку сме ние уште за организација ...
п.с Го запознав Корун, само ми се испонаша... Фраериште едно.
Се гледа дека си нов во Diablo...Играта се завршува за 2 саати. лел
wat, каква врска има тоа дали сум нов или не со фактот дека некој ја завршил за два саата 2 саата после официјално излагање ? близдронес.Се гледа дека си нов во Diablo...
За 2 саати со трчање можно е да го поминал некој само Act 1... а играта се завршува за некоја година.wat, каква врска има тоа дали сум нов или не со фактот дека некој ја завршил за два саата 2 саата после официјално излагање ? близдронес.
која игра? Cadillac & dinosaurs?Играта се завршува за 2 саати. лел
Кога стгина до Hell?Што реков дека е dumbed down до максимум.
Зборам за механиките....ај да не ти го расипувам доживувањето ќе збориме другпутКога стгина до Hell?