Diablo 3

B

BrunoFresh

Гостин
кој не е отиден на официјалното пуштање во Рамстор, ич, ама ич да не му е мака. По тупо нешто не сте виделе во живот....
Што награди имаше? Какви игри имаше за да добијаш награда?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Епа затоа ме зачуди што барам да се логирам кога сакам single player. Јас сеа ќе пробам да влезам...
Можеш single player ама МОРА ДА СЕ ЛОГИРАШ зашто сејвовите, квестовите, работите.... се оди преку серверите на близард. Нема да имаш сејв фајлови во РС туку само се логираш каде и да ја има инсталирано играва и си тераш. Така е за да нема пиратерија на официјалните сервери, а и да не се сјебе аукцијата.

Истово е и со Assassins Creed само што за нас, не треба онлајн :)

Што награди имаше? Какви игри имаше за да добијаш награда?
Прашања од Blizzard (wow, diablo, starcraft и некои чуда) за награди: маици, автентикатори (џабе патот), маус Diablo III (SteelSeries), Mousepad Diablo III (SteelSeries) и најбитното: Diablo III Collectors Edition!

B

BrunoFresh

Гостин
Можеш single player ама МОРА ДА СЕ ЛОГИРАШ зашто сејвовите, квестовите, работите.... се оди преку серверите на близард. Нема да имаш сејв фајлови во РС туку само се логираш каде и да ја има инсталирано играва и си тераш. Така е за да нема пиратерија на официјалните сервери, а и да не се сјебе аукцијата.

Истово е и со Assassins Creed само што за нас, не треба онлајн :)

Прашања од Blizzard (wow, diablo, starcraft и некои чуда) за награди: маици, автентикатори (џабе патот), маус Diablo III (SteelSeries), Mousepad Diablo III (SteelSeries) и најбитното: Diablo III Collectors Edition!
Освои нешто ти?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Освои нешто ти?
Еден поголем :)

Таман да освојам маица, ме виде тој лешперот-водителот како еден до мене ми го кажува одговорот на прашањето и не ми дозволи да одговарам :D
--- надополнето: 15 мај 2012 во 01:52 ---
не... не бев во првите борбени редови. А и од 100 мажи што стоеа пред мене не дојдов до израз :D.
И да досадно, аматерски. Барем мислев ќе има по некој штанд да си купам некоја ситница или макар постер... се разочарав... далеку сме ние уште за организација ...
п.с Го запознав Корун, само ми се испонаша... Фраериште едно. :ROFLMAO:
Што бре сум се испонашал, гледав таму кога ќе почнат награди, кои се прашањата а-у...

Повеќе среќа (муабет :) ) следниот пат :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Играта се завршува за 2 саати. лел

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Witch Doc here i come

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Се гледа дека си нов во Diablo...
wat, каква врска има тоа дали сум нов или не со фактот дека некој ја завршил за два саата 2 саата после официјално излагање ? близдронес.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
wat, каква врска има тоа дали сум нов или не со фактот дека некој ја завршил за два саата 2 саата после официјално излагање ? близдронес.
За 2 саати со трчање можно е да го поминал некој само Act 1... а играта се завршува за некоја година.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Што реков дека е dumbed down до максимум.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.107
Поени од реакции
9.047
Играва е лудило, серете колку сакате. 3 саати ми поминаа како да сум бил 15 мин online. (y)

Кога ќе бидам по одморен утре ќе читнам лоре и тоа квестовите, денес само трчав ко идиот по мапа и шлапав крипови. Одбрав Монк, ми изгледа најшизик.

Kajgana Shop

На врв Bottom