Истата, само ќе играш до 13ти Level и до Skeleton King. Ако ја купиш оригиналот, 95% ќе можеш да продолжиш од кај што си застанал на оваа верзија.Абе а иста ли е оваа Starter Edition верзија со оригиналната ?
Само јас ли сум немал никаков проблем?абе ајде ти ебам тоа смешните....20 мин играм и ме кикаат сеа тасак логирање
да не играш на амерички сервер ? или кај кинезите си тиСамо јас ли сум немал никаков проблем?
Нит ме кикнале, нит сум имал проблем со логирање, ништо.
100% од кога ги пуштиле серверите не си се исклучил!Само јас ли сум немал никаков проблем?
Нит ме кикнале, нит сум имал проблем со логирање, ништо.
Eвропски сервер.да не играш на амерички сервер ? или кај кинезите си ти
Се имам исклучено неколку пати, си влегов без проблем. Сега не ни пробувам да излезам100% од кога ги пуштиле серверите не си се исклучил!
Јас играв малку,се исклучив и после амин влегување,ме утепаа ерори 37 и 75.Чим се упалам нема гасење во наредните 3 дена !
Излези,прв сум во queue !Eвропски сервер.
Се имам исклучено неколку пати, си влегов без проблем. Сега не ни пробувам да излезам
Исто е ко wow, ако немаш интернет неможеш да играш. Со таа разлика што wow е multiplayer игра а Diablo e single player.Aj oва појасни ми го.
1. За да не може лесно да ја кракнат (т.е. да мора да се прават пиратски сервери, што се тапа и се чека)Исто е ко wow, ако немаш интернет неможеш да играш. Со таа разлика што wow е multiplayer игра а Diablo e single player.и фудбал менаџер има мултиплејер опција ама ипак си е сингл плејер
Абе друже кој ти рече дека неможам да ја купам . Нема да ја купам пошо е срање не пошо неможам да си ја дозволам.Не, туку играва за тебе е лоша затоа што не можеш да ја купиш а знаеш дека пиратската нема да чини
А за онлајн, исто и Assassins Creed мора да си онлајн за сингл плеер.
И што е автоматско освен Stats?