Diablo 3

B

BrunoFresh

Гостин
wat, каква врска има тоа дали сум нов или не со фактот дека некој ја завршил за два саата 2 саата после официјално излагање ? близдронес.

Значи Blizzard дозволува Trial играње. 13 левел и само 1 акт. Тоа можеш да го играш и onlinе, не ти треба оригиналната. А доколкку сакаш да играш со години, и сите актови и се друго, купи си ја :)

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Za site sto neznaat zasto im se pojavuva error 33 ili 37, treba da odat vo OPTIONS da smenat vo Europe pa togas da se logiraat

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.142
Поени од реакции
5.941
Ебате Diablo 3 наградната игра, 70% од прашањата беа за WoW... Ме извади на "сцена" на уште невидено прашање и после кога ми лупна таму "Кој е последниот бос во некоја си инстанца/рејд?"... Ма немој да ме јебеш бре!

Иначе ивентот не беше лош, со оглед на тоа дека кај нас сеуште нема искуство со вакви работи.

Член од
30 јули 2010
Мислења
157
Поени од реакции
40
Guest pass некој да донира ,чекам уште да легнат париве на сметка :)?

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Еден другар ја има дијабло 3 преку Ануал Пас, на акаунтот на бател нет пишува дека ја има дијабло, ја симна и сето тоа е ок.
И кога ке се логне му вика дека е Тријал Верзија. само мод 1.... Пишавме тикети, и немаат вратено.
Некој да не знае што е проблемот?

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Другари ќе има ли пиратски сервери и ако ја симнам ќе можам ли да ја играм Сингл плеер без да давам пари ?

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
koj ti go dava act 1 na trial be drugarce trialot e ko betata do leoric....samo tolku

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.811
Поени од реакции
6.503
Играва е толку лоша што нема ни да ја симнам пиратска а не па да ја купам. Од WOW графиката, до кежаул гејмплеј, нема више стат поени и скилови бирање се |e автоматски, до купување ајтеми и нај јако од е сингл плејер игра што мора да се игра на итернет :pos:.

I will stick to Diablo 2 LOD and Torchlight thanks.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.848
Играва е толку лоша што нема ни да ја симнам пиратска а не па да ја купам. Од WOW графиката, до кежаул гејмплеј, нема више стат поени и скилови бирање се |e автоматски, до купување ајтеми и нај јако од е сингл плејер игра што мора да се игра на итернет :pos:.

I will stick to Diablo 2 LOD and Torchlight thanks.
Aj oва појасни ми го.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Може некој да објасни како да ја спуштам trial да ја пробам? Не можам никако да се снајдам.

Kajgana Shop

На врв Bottom