-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Мене па многу попразни...Копија не копија, поинтересни ми беа него диабло 2.
Мене па многу попразни...Копија не копија, поинтересни ми беа него диабло 2.
Нема многу игри од овој тип, на прсти се бројат. Инаку Торчлајт беше таа што ја играв. И проблемот ми беше што беше премногу лесна, јас не ги „тепав“ чудовиштата туку ги „млатев“. А викаат дека Торчлајт била многу слична со Диабло (2).Drugo e ovaa, drugo e igra od ovoj tip. Ne si tolku glup, vaka primitivno da generaliziras, vo 4 reda muabet, sekoja igra mozam vaka da ja svedam. Duri kako tebe (sudejki) i da ja nemam igrano.
Торчлајт према Диабло е каде каде полесна.Стигни на диабло до Hell кога ке налеташ на елитки имуни на курац палац Мојот сорсер уште сеа ми текнува гинеше од еден шамар од тие демоните пред диабло што се со крилцата A кај Диабло, да ме промашеше од промајата умиравНема многу игри од овој тип, на прсти се бројат. Инаку Торчлајт беше таа што ја играв. И проблемот ми беше што беше премногу лесна, јас не ги „тепав“ чудовиштата туку ги „млатев“. А викаат дека Торчлајт била многу слична со Диабло (2).
А инаку имам играно и една недиабловска игра ама е од истиот жанр, Ацк.-РПГ. Freedom Force. Таа беше интересна.
Не е слична, далеку потешка е Дијабло 2ката, башка можеш да местиш и players8 или 9, не ми текнува како идеше тоа, знам ентер стискаш и пишуваш нешто во стил /players9 и ти пишува дека ти е подесено на 9 играчи па играта е уште потешка ( али ова можеше само ако ти е пачувана играта ), односно, поспоро ги тепаш чудовиштата али и експиријанс зимаш повеќе, они поише демиџ ти прават дека играш ко да си со плус уште 8 играчи, а тек кога ќе дојдеш пред '' главните "' хероите маме ти ебаваат, поготово ако ти се погоди некој со демиџ за резистанс кој тебе ти е слабо накачен, и со еден удар знаат на нормал да те скинат, а тек на Nightmare и Hell.Нема многу игри од овој тип, на прсти се бројат. Инаку Торчлајт беше таа што ја играв. И проблемот ми беше што беше премногу лесна, јас не ги „тепав“ чудовиштата туку ги „млатев“. А викаат дека Торчлајт била многу слична со Диабло (2).
А инаку имам играно и една недиабловска игра ама е од истиот жанр, Ацк.-РПГ. Freedom Force. Таа беше интересна.
Почни од 2ката, брзо ќе се уходаш, мој совет ти е да собереш едиторче некое од нет стриктно само за пари и ништо повеќе, за да истераш побрзо.Ги немам играно првата и втората (shame on me).
Вајда ќе се уходам брзо а?
Blitzkrieg ti pravat Inace diablo 2kata odamna ja igrav ama mn odamna, prvin na sony 1 pa posle na kom.Toa sto bese so gamble go rasturiv imav ebani itemi sto edvaj gi naogav po forumi deka postojatАјде ќе биде, па ако некој бос ми прави проблем, ќе викнам некој од вас да ми го помине
ОТ: Старкрафт ми беше добра само кампањата, солидни мисии со добри синематици <3
Инаку мултиплејер немав живци, ми доаѓаа подрум двелерс Корејци и ме тепаа со селанчиња, а јас па градам империја и развивам економија у база...кежуал јебига
Бразилците не зборуваа португалски?Чекањето за Diablo III е при крај! Blizzard најавуваат дека долго очекуваната игра ќе биде стартувана на 15 мај. Ние европејците ќе почекаме до 7 јуни.
Освен на стандардниот англиски јазик, играта ќе има можност да се игра и на повеќе јазици: шпански, бразилски, португалски, француски, германски, италијански, полски, руски и кинески
Diablo III ќе биде пуштена без multiplayer. Овој дел од играта ќе биде пуштен како надоградување подоцна. Кога ќе биде пуштен овој дел, тој би требало да содржи повеќе мапи со добри додатоци, PvP награди и многу повеќе.
Diablo III ќе може да се игра на Windows XP, Vista и 7, како и за Macintosh компјутерите.
Уште една добра вест за World of Warcraft легалните играчи! Ако аплицираат до 1 мај, ќе добијат бесплатна оригинална верзија на Diablo III.
извор http://igracnica.mk