Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
konecno ali da naucam malku na beta verzijata aukcijata malku mi pravi problem imam nekoi nejasni raboti

За оние со "анален" пас можете уште од сега да си ја симнете играта (7,6GB) и ќе можете да ја играте дента кога ќе излезе, може ќе треба да досимнете уште некој пач. Јас ќе почекам при крај на месец пошто сум тенок со трансфер :)

И како ви гледат цената за тие кои ќе ја купувате оргинал? 60 евра за диабло не се многу според мене иако сум невработен,а гледам по форумиве се бунат многу европјаниве зашто му било скапо многу :)

И како ви гледат цената за тие кои ќе ја купувате оргинал? 60 евра за диабло не се многу според мене иако сум невработен,а гледам по форумиве се бунат многу европјаниве зашто му било скапо многу :)

Ќе си ја купиш од ZAVVI по понормална цена.

60 evra e za evropa, 60 dolari e za amerika, ja ke ja kupam za amerika

Испорака до Македонија колку е? Имаш нешто друго преордер од овде напраено?

Испорака е бесплатно, другарче нарача преку Sendit, стига за отприлика 2 недели (10 дена) откако ќе ти ја пратат.

За колку време после 15 мај би требало да стигне во Нико или некое друго продажно место во Македонија ? Дека не сакам преко нет да ја купувам дигитална верзија туку сакам ретаил...

За колку време после 15 мај би требало да стигне во Нико или некое друго продажно место во Македонија ? Дека не сакам преко нет да ја купувам дигитална верзија туку сакам ретаил...

Ова ти е оригинал во опаковка, а и ПОЕВТИНА од официјалната цена.

Ќе си ја купиш од ZAVVI по понормална цена.

ja kako sto znam vo makedonija ke bide vo prodazba na 20 maj

Ок фала ви многу а цената толку ли ќе биде 60 евра т.е 3600 денари или поскапо ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom