Е да де, што те буни?Diablo II izlegla pred 11 godini........................................
Nekoja godina pokasno ja igrav, i pak se osetiv star, me pukna nekoja nostalgija.. nekoi si 3 kompjuteri smeniv.Е да де, што те буни?
Не е за уходување, нема да го имаш филингот, туку само ќе ти биде добра игра.Ги немам играно првата и втората (shame on me).
Вајда ќе се уходам брзо а?
Цела игра можеш да ја играш само со маус (и 4 копчиња од тастатурата )Ја знам приказната и лорот горе доле, ја пратам долго време. Само финтата е не ми се играше стара игра со шит графика, ма да знам дека е ненормално заразна и игрива, другари ја играа пуно па ги имам гледано.
Мислев на гејмплеј, дали е лесна за учење пошто ќе бидам тежок нуб . Не влегов во бета тестот. Пу ј'зк
Играј torchlight и titan quest таман дур искочи тројката.Ја знам приказната и лорот горе доле, ја пратам долго време. Само финтата е не ми се играше стара игра со шит графика, ма да знам дека е ненормално заразна и игрива, другари ја играа пуно па ги имам гледано.
Мислев на гејмплеј, дали е лесна за учење пошто ќе бидам тежок нуб . Не влегов во бета тестот. Пу ј'зк
Drugo e ovaa, drugo e igra od ovoj tip. Ne si tolku glup, vaka primitivno da generaliziras, vo 4 reda muabet, sekoja igra mozam vaka da ja svedam. Duri kako tebe (sudejki) i da ja nemam igrano.Јас сега да ви кажам една приказна. Имам играно игра од овој тип, барем една имам.
И сега ја пуштам,играм играм, млатам чудовишта. Цел саат поминува.
Играм уште пола саат и пак млатам чудовишта.
И после гледам пак има чудовишта за млатење.
И исклучив.
Не баш интересно искуство за мене. Дали некој можи да ми раскажи своја приказна со ваква игра? Чисто од истражувачки цели.
Да али диабло 2 според мене е полоша и од titan quest и од dungeon siege.Drugo e ovaa, drugo e igra od ovoj tip. Ne si tolku glup, vaka primitivno da generaliziras, vo 4 reda muabet, sekoja igra mozam vaka da ja svedam. Duri kako tebe (sudejki) i da ja nemam igrano.
Prikazna nema, poradi toa sto prikaznata e detstvoto. NIkoj ovde nema 14 godini i od tolku igri, da simne diablo II da igra. Ne deka samo poradi ova vredi da se spomnuva, napisav jas, uste mi e vo top5/10 igri od tie skromni malku izigrani. Ne mi replicirase vo igra na site vreminja...
Во што полоша? Другиве се копија на Diablo II за да ги привлечат играчите додека ја чекаат 3ката.Да али диабло 2 според мене е полоша и од titan quest и од dungeon siege.
Копија не копија, поинтересни ми беа него диабло 2.Во што полоша? Другиве се копија на Diablo II за да ги привлечат играчите додека ја чекаат 3ката.