Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Diablo II izlegla pred 11 godini........................................
Е да де, што те буни?![]()
Ги немам играно првата и втората (shame on me).
Вајда ќе се уходам брзо а?![]()
Ја знам приказната и лорот горе доле, ја пратам долго време. Само финтата е не ми се играше стара игра со шит графика, ма да знам дека е ненормално заразна и игрива, другари ја играа пуно па ги имам гледано.
Мислев на гејмплеј, дали е лесна за учење пошто ќе бидам тежок нуб. Не влегов во бета тестот. Пу ј'зк
![]()
Играј torchlight и titan quest таман дур искочи тројката.Ја знам приказната и лорот горе доле, ја пратам долго време. Само финтата е не ми се играше стара игра со шит графика, ма да знам дека е ненормално заразна и игрива, другари ја играа пуно па ги имам гледано.
Мислев на гејмплеј, дали е лесна за учење пошто ќе бидам тежок нуб. Не влегов во бета тестот. Пу ј'зк
![]()
Јас сега да ви кажам една приказна. Имам играно игра од овој тип, барем една имам.
И сега ја пуштам,играм играм, млатам чудовишта. Цел саат поминува.
Играм уште пола саат и пак млатам чудовишта.
И после гледам пак има чудовишта за млатење.
И исклучив.
Не баш интересно искуство за мене. Дали некој можи да ми раскажи своја приказна со ваква игра? Чисто од истражувачки цели.
Да али диабло 2 според мене е полоша и од titan quest и од dungeon siege.Drugo e ovaa, drugo e igra od ovoj tip. Ne si tolku glup, vaka primitivno da generaliziras, vo 4 reda muabet, sekoja igra mozam vaka da ja svedam. Duri kako tebe (sudejki) i da ja nemam igrano.
Prikazna nema, poradi toa sto prikaznata e detstvoto. NIkoj ovde nema 14 godini i od tolku igri, da simne diablo II da igra. Ne deka samo poradi ova vredi da se spomnuva, napisav jas, uste mi e vo top5/10 igri od tie skromni malku izigrani. Ne mi replicirase vo igra na site vreminja...
Да али диабло 2 според мене е полоша и од titan quest и од dungeon siege.
Копија не копија, поинтересни ми беа него диабло 2.Во што полоша? Другиве се копија на Diablo II за да ги привлечат играчите додека ја чекаат 3ката.