Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам на zavvy cenava 45.99 евра е сега, имаТ царина над 45 ако не се лажам 15%+18% од цена?

uste malku i ke pocneme da igrame,, samo ako sakate ovde da gi stavime svoite iminja (tagovi) za da moze zaedno da igrame po 4 luge mozat zaedno vo grupa

Не знам дали кажал некој, ама еве пак у секој случај:

Во НИКО имате нарачка, за тие со pre-purchase 10% попуст.

pa jas ja prodadov http://www.armorybids.com, tuka igri sto stavas gi kupuvaat,( inace ne mi e prva igra sto sum ja prodal tuka) a inace ima luge koi se bolni po diablo 3 da ja stavev vo Januari ke mozev za 300 evra da ja prodadam, toa e amerikanska stranica za prodazba na igri, kade sto mislam deka kupuvaat poveke online za razlika od evropjanite koi se stisnati i zatoa ke zemam diablo 3 za amerikanski server za na aukcija predmetite za pari da se prodavaat (se nadevam)

diablo 3 samo do 1 maj beta posle nema, (dobro sto ja prodadov) ,izleze noviot patch 17

za golema radost,, po zasluga na Srbija bidejki bese isfrlena (dali po greska ili namerno) od listata na kreiranje akaunt, i nie makedoncite moze da go koristime balansot, a za brzo vreme i zastitata preku telefon SMS, bidejki blizard vika ako ja nemate ovaa zastita nema sansi da napravite transakvija na parite

Јас си купив ваучер (резервација). Ме поканија на 14 Мај вечерта во Рамстор да си ја подигнам играта и да присуствувам на големата забава и тестирањето на серверите. Незнам зошто но се радувам како мало дете:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom