- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Шиткате нешо на АХ за еуро бе ? Врска нема .... нишо неможам да шитнам ...еден Стар Емералд шитнав за 1еур ебате ....
da da sitkam i toa kakoШиткате нешо на АХ за еуро бе ? Врска нема .... нишо неможам да шитнам ...еден Стар Емералд шитнав за 1еур ебате ....
Уклучи го 9 quest "The Imprisoned Angel". Земи waypoint во Festering Woods, убиј ги елитните во двата crypts и би требало уште 1-2 елитни да имаш надвор по мапата. Потоа waypoint во Cemetery и исчисти ги гробниците. Потоа доколку не те мрзи можеш waypoint до Cathedral и исчисти ги сите 4 нивоа. Одкога ќе ги завршиш предходниве мапи земи waypoint до Leoric's Manor и исчисти ги Halls of Agony сите левели и завршуваш со The Butcher. Ресетирај игра и пак одново.Кажете некои фарм спотови на првиот акт на инферно малце треба да подсоберам пари за појака опрема за во акт 2 играм монк ... ?
FixedПочнав со визард пред 2 дена, сега сум 38ми левел, најтмер.уште малце имам до акт 2, додуша гледам шо побрзо да билдам левели за багот шо ги прави визардите invincible:
http://www.kotaku.com.au/2012/07/god-mode-exploit-found-in-diablo-iii-makes-players-invincible/
Играва е најголемо срање шо некад излегло од близард (активижн). Првите 3-4 дена заборавав да јадам од шо ми беше интересно, после 2 недели неможев да ја смислам више, сеа само се логирам да видам дали сум продал нешо на AH, а не дека ми е гајле.
Близард станале премногу алчни за пари. Играва е створена за брзо да им здосади на луге и да се вратат на wow пошо тоа им е главен извор на пари.
4 години нестрпливо чекање за 2 недели забава.
Се кладам дека пач 1.0.4 ке ја заебе диабло уште толку. А pvp нема да ја спаси бидете сигурни.