Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку тазе 60ка хантер и со малце послаба опрема. Некој совет за опрема купување? Каква / до колку пари итн... Буџет: 1,4м.

Какви инстанци во Diablo 3?

Тоа што си го пишал е дека при секое стартување на играта, мапите ќе се различни, со различни пештери, подруми, чуда....
posle 1.1 verzija na patchot koj sodrzi PVP , ke bidat pusteni i instanci, a toa na sekoe startuvanje na igrata deka se menuvaat pesterite i drugite raboti znam.

Разочаран сум .... Бев огромен зависник од Д2 и Вов ....Д3 скоро 2 месеца ја играв (чат пат кежуал чат пат ха-це) и можам да кажам дека ми скурче ......разочаран сум :/

те подржавам друже освен џабе тепање време друго ништо нема така да ти предлагам да си продолжиш со фармањето ќеш(астра ) и да не се умараш :)

posle 1.1 verzija na patchot koj sodrzi PVP , ke bidat pusteni i instanci, a toa na sekoe startuvanje na igrata deka se menuvaat pesterite i drugite raboti znam.

Дај линк/извор од кај го имаш прочитано ова. А тоа што ти го објаснив, не дека не го знаеш, туку ти кажав што си цитирал, па викам да не си се збунил.

И како би било кога ќе одиш сам на инстанца? (не сум играл WOW)

znaci korun nema da ides sam vo instanci, tuku grupa koja ima najmalku item level 63 ili 64,65 do togas sto ke izleze,a sam vo instanca, tesko i da vlezes i prvoto covece da go ubies

znaci korun nema da ides sam vo instanci, tuku grupa koja ima najmalku item level 63 ili 64,65 do togas sto ke izleze,a sam vo instanca, tesko i da vlezes i prvoto covece da go ubies

Дај линк, уште не верувам дека ќе има вакво нешто на Diablo 3.

Дали некако може да се повлечат парите од бид на АХ освен на тоа да се надевам да тури некој поголем? Поспан сум и несакајки место на итем од 30к турив на еден од 900к кои живот ми значат, а итемот е бескорисен, барем парите да вредеа за него... Сум го кркал или има спас?

Дали некако може да се повлечат парите од бид на АХ освен на тоа да се надевам да тури некој поголем? Поспан сум и несакајки место на итем од 30к турив на еден од 900к кои живот ми значат, а итемот е бескорисен, барем парите да вредеа за него... Сум го кркал или има спас?
Не можеш бид да повлечиш

КОНЕЧНО!
Vrd4.jpg

некој да биде така добар како што е убав и да ми даде guest pass?
<3
thanks in advance

по пп

ми даде другар, да не се прекршувате.

Нели требаше стартер верзијата да биде достапна за сите на 15 јуни? Уште ја нема...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom