- Член од
- 12 декември 2009
- Мислења
- 137
- Поени од реакции
- 31
Вчера бев во југотон по атентикатор, во сабота ќе им стигне диабло. Ограничени пратки им пуштаат...има и у југотон и у анхоч, 3600 ден
Вчера бев во југотон по атентикатор, во сабота ќе им стигне диабло. Ограничени пратки им пуштаат...има и у југотон и у анхоч, 3600 ден
posle 1.1 verzija na patchot koj sodrzi PVP , ke bidat pusteni i instanci, a toa na sekoe startuvanje na igrata deka se menuvaat pesterite i drugite raboti znam.Какви инстанци во Diablo 3?
Тоа што си го пишал е дека при секое стартување на играта, мапите ќе се различни, со различни пештери, подруми, чуда....
Дај линк/извор од кај го имаш прочитано ова. А тоа што ти го објаснив, не дека не го знаеш, туку ти кажав што си цитирал, па викам да не си се збунил.posle 1.1 verzija na patchot koj sodrzi PVP , ke bidat pusteni i instanci, a toa na sekoe startuvanje na igrata deka se menuvaat pesterite i drugite raboti znam.
Дај линк, уште не верувам дека ќе има вакво нешто на Diablo 3.znaci korun nema da ides sam vo instanci, tuku grupa koja ima najmalku item level 63 ili 64,65 do togas sto ke izleze,a sam vo instanca, tesko i da vlezes i prvoto covece da go ubies
Не можеш бид да повлечишДали некако може да се повлечат парите од бид на АХ освен на тоа да се надевам да тури некој поголем? Поспан сум и несакајки место на итем од 30к турив на еден од 900к кои живот ми значат, а итемот е бескорисен, барем парите да вредеа за него... Сум го кркал или има спас?