Diablo 3

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Видете, кој сака чист сингл-плеер може да си ја симне Торчлајт.

Точен е фактот дека Diablo 3 уште пред да ја купите ви напоменува дека е целосно онлајн. Со тоа доаѓа и ризик за паѓање на сервери, хакнувања итн...
Луѓето ја купуваат сепак, па знаат на што оро се фаќаат. Фактот е дека слична игра ваква како алтернатива, која ќе привлече милиони - нема.

Да имаше, па да им викаме "Ееее глупи сте Diablo 3 ја играте, пари фрлате, кога можете XXX која е 100 пати боље". Ама ја имаш новата Need for Speed и за исти пари Diablo 3. Место за споредба нема, иако делумно се согласувам дека Близард направија педерски потег со ова скроз-онлајн искуство.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Зошто да ја купи играта (или било кој да ја купи играта) кога знае дека ќе си има проблеми со неа?

Diablo II 12 години после излегувањето е 15 евра. Black Ops 2 години после излегувањето уште си е 60 евра. Од друга страна, Portal 2 1 година после излегувањето е само 15 евра, а редовно ја има и на попуст по цена од 5 евра. Стварно мислиш дека на некои игри би им паднала цената иако се хх години стари? Јас мислам дека се' додека има луѓе што ќе дадат било колку пари за одредена игра само заради името - компаниите ќе продолжат да ги молзат тие луѓе. Oh, wait. Веќе го пишав тоа.
Е да де, не викам не. Јас сакав да ја играм одма играва, затоа платив одма 60 евра.
Од VALVE ги имам сите игри поврзани со Half-Life ама ги купив на огромен попуст затоа што дента кога излегоа ги имав дома кракнати :)
--- надополнето: 29 мај 2012 во 20:45 ---
Видете, кој сака чист сингл-плеер може да си ја симне Торчлајт.

Точен е фактот дека Diablo 3 уште пред да ја купите ви напоменува дека е целосно онлајн. Со тоа доаѓа и ризик за паѓање на сервери, хакнувања итн...
Луѓето ја купуваат сепак, па знаат на што оро се фаќаат. Фактот е дека слична игра ваква како алтернатива, која ќе привлече милиони - нема.

Да имаше, па да им викаме "Ееее глупи сте Diablo 3 ја играте, пари фрлате, кога можете XXX која е 100 пати боље". Ама ја имаш новата Need for Speed и за исти пари Diablo 3. Место за споредба нема, иако делумно се согласувам дека Близард направија педерски потег со ова скроз-онлајн искуство.
Torchlight 2 ќе мора да е онлајн и истите финти ги има од Diablo 3 (одиш покрај златото за да го земеш, скиловите се како на Diablo 3, МОРА ДА СИ ОНЛАЈН.... итн :)

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
drugar Portal 2 mi ja spominjas hahahhahaha...........brat kako mozes da mesas zanrovi na igri???cccccccccc logika malku.....portal mi ja spomna so i padnala cenata eej ahahahhahahhahaha...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
drugar Portal 2 mi ja spominjas hahahhahaha...........brat kako mozes da mesas zanrovi na igri???cccccccccc logika malku.....portal mi ja spomna so i padnala cenata eej ahahahhahahhahaha...
Portal 2 е игра.
Diablo III е игра.

Што не ти е јасно?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.975
Ова иде и кока кола од 0.50 е 35 денари и фантата е 35 денари, ама не треба да се мешаат оти едниот е црн сок а другиот е жолт сок.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
сега знаеш зашто е 15 евра

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
Јес да ова е гејмерски подфорум, али не вадете ги одма големите пиштољи. Статистики, курци, палци..

Муабетот е што за наш стандард, играта е солена. ТОЛКУ.
Не е муабетот да се убедуваме дали некој треба да ја игра, дали не, зошто, како..
Да беше ефтина сите ќе ја игравме.

Јас не сум при кеш, инаку би ја играл. Сите сакавме да има и офлајн, сингл плеер мод. Ама тоа е. Се знаеше.

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Интересно се разви дискусијава, жустро малу и ми се допаѓа тоа. Генерално барем поголемиот дел од нас се сложува дека се што требаше да се знае за играта уште пред да излезе се знаеше, и тие штоимат претодноискуство со тоа како одат работите со online игри си го наеја ризикот, тие кои што не се сретнале со online игри претодно, well, welcome to the world of online gaming.

Ај сеа малце поише за играта. Почнав Hell, и морам да признаам доста е зезнато. Посебно мразам кога ќе видам arcane enchanted и invulnerable minions, тие се ужаси.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
^^ hell isto i ako ides grupnjak so use 3ca so neznaat da igraat nevozmozno e...

Kajgana Shop

На врв Bottom