Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам играта, ене ја седи на десктоп. Ја играв, дури можеше. Сега страв ми е да ја пуштам да не ми рипни уште понекоја грешка.
--- надополнето: 31 мај 2012 во 01:01 ---

Пробај па купи. Така оди бизнисот.

Players play, haters hate man.

Ја имам играта, ене ја седи на десктоп. Ја играв, дури можеше. Сега страв ми е да ја пуштам да не ми рипни уште понекоја грешка.
--- надополнето: 31 мај 2012 во 01:01 ---

Пробај па купи. Така оди бизнисот.
Само ова не ми е јасно како само кај тебе има проблеми ? А и немој да лажеш си ја купим играта ! Рече дека имаш Started Edition.Сега туга сереш затоа што немаш пари да ја купиш играта или незнам што!Сите што ја хејтаат играта се такви кои немаат пари да ја купам па серат!

Само ова не ми е јасно како само кај тебе има проблеми ? А и немој да лажеш си ја купим играта ! Рече дека имаш Started Edition.Сега туга сереш затоа што немаш пари да ја купиш играта или незнам што!Сите што ја хејтаат играта се такви кои немаат пари да ја купам па серат!
Starter не стартер сеедно. Таа е играта, не работи за мене. Стартер и нестартер се исто до крајот на чин 1 така што го имам целото право да зборувам.
--- надополнето: 31 мај 2012 во 15:18 ---
Значи да би појаснам, јас сум од странта на играчите. Не одам против НАС, туку против „злобната корпорација“ Близард.

Тоа што тие го направија во овие две-три недели е спектакулатно прекршување на човековите права... или ај да ги наречеме правата на играчите. Да и други издавачи ги прекршувале, ама Близард ги турнаа сите граници, ги срушија сите рекорди.

Корун виде дека не иде работава, па пробува реверзна психологија - сака да го збуни Бибил. :D

Ве читав од поодамна и морам да кажам дека некои од вас сте многу чудни. Како прво, точно е тоа дека launch-от на Diablo 3 беше фејл. Но играта е онлајн и очекувани беа вакви проблеми, сепак се работи за милиони и милиони играчи. Но како што кажа псај мислам, доволно ги почивутам Близард бидејќи ги имаат направено најлегендарните игри ever, така да ова ќе им биде опростено. А пак ај тие што нема да им „опростат“ како бибил. Мислиш дека им е гајле? Мислиш дека им е гајле ако ги испцуеш на мејл, или отвориш тема на форум и се жалиш? Како што викаат на форумот, чао пријатно, ако сакаш дај ги итемите и гони се, плус едно празно место на серверот. Бараш од Близард да те почитуваат...Не ме јеби. Биди среќен ако ти вратат на времено на мејл и тоа аутоматед message :)))))) На Корун му ги вратиле сите итеми и геар пошто пишал мејл а рачунајте колкава заедница е, стотици и стотици мејлови им праќаат во секунда, буквално. И после се буните...Близард вакви, Близард такви...
Проблемите со 37 еророт ќе бидат решени, Близард ќе ослободат повеќе место и во наредните пачови играта ќе биде топ. Е сега проблемот не е тоа. Проблемот е играва по се изгледа има lack of fun. Изиграв started edition-от, и беше океј. Али не нешто од што боли глава. Ќе си признаам не сум ги играл ни кецот ни двојката ама пак иам право да кажам што мислам на играва бидејќи подолго време сум запознен со овој жанр.. Го имам следново чувство
некако.. Нели? :)
4325566_700b_v1.jpg

Башка на форумот гледам 80% од темите се QQ теми во кои играчите се жалат, искажуваат фрустрации и за техничкиот дел и за lore-от.. Е сега дали на оние што им се допаѓа играта не се замараат со форумот и играат или не.. Ќе дознаам кога ке ја купам фул верзијата.. :)

Корун виде дека не иде работава, па пробува реверзна психологија - сака да го збуни Бибил. :D

Кога е некој во право, му давам лајк, за дислајк има опција коментирај :)
--- надополнето: 31 мај 2012 во 17:29 ---

Сликава објаснува како изгледа од страна човек што седи пред РС и игра RPG hack'n'slash игри, значи не е само за Diablo туку е за секоја. Дури и кантер можеш да ја опишеш на истиов начин :)

Како шго ја играм играва, така ми изгледа многу лесна или поточно, многу полесна од Diablo II: LOD

а има ли на диабло 3 да си качуваш сам атрибути како на двојка?

Абе нешто сега си се мислам, иако не е така како што ќе кажам сега ама има логика. Пилето (билбил де) вика дека кога и да проба да ја игра играта наидува на ерор и неможе, од друга страна пак многу од нас кои си ја имаме купено играта немаме проблем со играње на истата, освен секако кога има maintenance или некој hotfix, па нормално бе друже дека нема да можеш да играш, Blizzard местата слободни за серверите ги чува за нас кои сме платиле, ти пошто не си ја платил играта ќе мора да си чекаш на ред кога ќе има слободно место, ама пошто не си ја купил ќе мора да си чекаш пошто пред тебе имаат предност да играат оние кои си платиле. :D

Шала на страна, ја користите Auction House? И ако да, колку често? Ја искрено редовно си ја користам, многу често stalk-увам, зиркам кои items се со најкратко време на истекување но во исто време и со најниска цена.

Абе нешто сега си се мислам, иако не е така како што ќе кажам сега ама има логика. Пилето (билбил де) вика дека кога и да проба да ја игра играта наидува на ерор и неможе, од друга страна пак многу од нас кои си ја имаме купено играта немаме проблем со играње на истата, освен секако кога има maintenance или некој hotfix, па нормално бе друже дека нема да можеш да играш, Blizzard местата слободни за серверите ги чува за нас кои сме платиле, ти пошто не си ја платил играта ќе мора да си чекаш на ред кога ќе има слободно место, ама пошто не си ја купил ќе мора да си чекаш пошто пред тебе имаат предност да играат оние кои си платиле. :D

Шала на страна, ја користите Auction House? И ако да, колку често? Ја искрено редовно си ја користам, многу често stalk-увам, зиркам кои items се со најкратко време на истекување но во исто време и со најниска цена.

Има логика ама не ми се верува дека така напраиле, може само на бибил акаунтот да го тролаат :D

Од Auction House користам само матерјал за да ги појачам крафтерите (jeweler и craftier)

Не бе така е напраено и кај мене после полноќ можам на раат да се стаам, вака преку ден сервер фулл :D

auction house vladee jez da gi pumpaat cenite ali se so treba e da cekas :) i trpenie :)
--- надополнето: 31 мај 2012 во 18:30 ---
А за Стартерот незнам зашто се буните и онака дури за некој месец ке биде пуштен

auction house vladee jez da gi pumpaat cenite ali se so treba e da cekas :) i trpenie :)
--- надополнето: 31 мај 2012 во 18:30 ---
А за Стартерот незнам зашто се буните и онака дури за некој месец ке биде пуштен

Точно, јас на пример до сега неам потрошено повеќе од 60к злато на item, тоа е пошто секогаш чекам момент на најефтина цена и најкратко време на истекување, а целиот сум во rare, еднаш успеав и legendary chest да начекам за 50к. Скоро никогаш не купувам со buy now, секогаш на бid ги фаќам.

Колку голд имате ? Btw ја се што купам од аукција т.е. некој item за мене од кога го износам го продадам за многу повисока цена и ете ти профит :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom