Dexter

Супер, значи 8ма најверојатно нема да биде последна сезона. Нека продолжат додека Декстер го убие цело Мајами метро полис додека се чудат тие кој може да биде најдобриот сериски убиец у историјата. Или пак може уште 3-4 сезони да продолжат и во секоја од нив да уфрлаат по некоја секси плавуша и Декстер ќе се мисли за љубовта, како се чуствува покрај неа и колку поубаво се чуствува кога е сфатен од некого сличен на него. Па после можат да ја прекинат серијата и да почне нова серија - Дебра, која после доживената траума од убиството на Декстер во престрелката со украинската мафија во WC во аеродромот во Киев, ќе ја продолжи мисијата на неговиот брат и ќе убива луѓе по неговиот кодекс и ќе прикрива докази у станица. Мајкл Си Хол ќе може да си продолжи да глуми како сенка со која ќе збори Дебра у слободно време и ќе ја потсетува на правилата на моменти, а оваа на моменти ќе ги прекршува да биде поинтересно. Па после може истото да му го пренесе на Харисон. Или може Лост - сценарио... овие цело време биле сите умрени, а ова е кошмар на Декстер како дете откако ја убиваат мајка му. Или е Декстер шизофреник во лудница и цел филм е негова имагинација. Или пак Декс случајно анализирајќи ја неговата ДНК дознава дека е од друга планета и станува свесен за неговите супер моќи. Како тргнале сценаристиве искрено нишо не ме чуди.:cautious:
debra.jpg

Завршив 7ма сезона, и не ме импресионираше нешто многу.Некако како се да стана рутина кај Декстер, нема ништо ново, нешто што би те изненадило.
Се мислам дали да ја гледам понатака..

Супер серија,ја изгледав трета сезона.Но братми ми кажа дека Рита умира на крајот и изгубив морал да продолжам да ја гледам серијава :place:(и му плеснав 3 шамара успат)
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 15:20 ---
бтв: Дебра и Декстер земени биле во реал ливе

Ако 8ма не е последна ќе престанам да ја гледам и ќе почнам пак кога ќе го најават крајот последните 2-3 епизоди да ѓи погледнам.

Нема потреба што повеќе да го тупат, курви за рејтинг !

Ако 8ма не е последна ќе престанам да ја гледам и ќе почнам пак кога ќе го најават крајот последните 2-3 епизоди да ѓи погледнам.

Нема потреба што повеќе да го тупат, курви за рејтинг !

Ни прва, ни последна. Law and Order, Simpsons etc etc etc. 20+ сезони.
Се додека народ ја греда, епизоди ќе се снимаат и сезони ќе се нарачуваат.

Рита :place: Nooooooooooooooooooooooooooooooooo...It can't be, no no no...Како? Кога, Зошто? кога воопшто имаше време тој Дикот да најде кај живеат и да го направи тоа, не смееја ова да го направат, не не не....
Ве молам кажете ми дека во другите сезони нема уште вакви инфаркти оти ќе престанам да ја гледам :eek:

Рита :place: Nooooooooooooooooooooooooooooooooo...It can't be, no no no...Како? Кога, Зошто? кога воопшто имаше време тој Дикот да најде кај живеат и да го направи тоа, не смееја ова да го направат, не не не....
Ве молам кажете ми дека во другите сезони нема уште вакви инфаркти оти ќе престанам да ја гледам :eek:
Во другите сезони немаш инфаркт моменти....имаш изобилство на глупи моменти.

Шуш буш 1: 8-ма сезона е последна
Шуш буш 2: 7-ма сезона требало да биде последна, ама се решиле и за 8-ма.
Шуш буш 3: Се размислува и за 9-та сезона. Демек ShowTime ќе се обидат да убедат да има и 9-та сезона. o_O

Значи 8ма нема да биде последна ете како одбројуваат на ФБ

Dexter
3 months until the season premiere of Dexter!

доколку беше последна веројатно ќе пишуваше 3 месеци до последната сезона од Декстер за да направат повеќе хајп ама ништо

dexter.gif

Провладеа разумот.

Според тизерот за сезона 8, очекувам Декстер да биде убиен на крајот.

Dexter

SPECIAL ANNOUNCEMENT:

To thank you for your love and support over the last seven years, we wanted our Facebook fans to be the first to know that the upcoming season will be the final season of Dexter.

Here’s an exclusive sneak peek at the eighth and final season of DEXTER, premiering Sunday, June 30th at 9PM ET/PT on SHOWTIME.

Уште едно кратно видео, измешано со новата серија која ќе премиериШа веднаш после Декстер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom