Ф
Фил Ајви
Гостин
сите нови што почнуваат да ја гледаат, до 4та сезона и не понатаму
2 минути пред крај вика треба да се грижи за Харисон и Хана, а во последни 15 секунди цепе дрва во некоја вукојебина... Зошто побогу!? Требаше да умре Декстер!
.
Dexter
EXCITING NEWS: The #Dexter series finale delivered the show’s highest-rated telecast ever with 3.3 million viewers for the night!
![]()
Ако мислиш на новата серија на FOX, таа се емитува на национална мрежа која ја има секој човек во Америка и секако дека ќе има повеќе гледачи од серија која се емитува на канал кој се наплаќа.Ова беше живи комедии. Поим немаат што правеле сценаристиве, па уште рекордна гледаност. Абе пилот епизодата на Sleepy Hollow имаше шест милиони гледачи, овие со што се фалат за финале.
Исто и рекордот на ББ што беше направен,не е ништо во споредба со најобична серија која се емитува на АБЦ еве да речеме на пример Анатомијата на Греј има 30-40 милиони гледачи по епизода,али таа се емитува во САД,Аљаска и Канада ,за разлика од Шоутајм,АМЦ... и сл. кабловски каналиAahh, now I get it.
spoiler
http://www.dexterdaily.com/2013/09/the-dexter-series-finale-and-symbolism.html?spref=fb
--- надополнето: 24 септември 2013 во 22:14 ---
Ако мислиш на новата серија на FOX, таа се е емитува на национална мрежа која ја има секој човек во Америка и секако дека ќе има повеќе гледачи од серија која се емитува на канал кој се наплаќа.![]()