Dexter

Нема да биде баш хепиенд ,дебра и најверојатно хана ке идат јабана

За Дебра не знам дали ќе иде, според тоа за шо ќе биде у следната епизода она не умре, а за Хана и ја се слагам пошо Декс не го прифати предлогот на Саксон да се остаат на раат и да си тераат со животите и овој сеа фати шанса да го среди или Харисон или Хана или двајцата... Ама Декстер увек победувал, така да ќе видиме :) Може Харисон ќе му биде заложник на Саксон или слично али овој ко у увек ќе го спаси и ќе си живеат хепили евер афтер :)

Да не гледа некој финалето на лајвстрим? :D Ја прво си реков може...ама па си реков, што кур, ќе си ја симнам отсабајлечки. :D Да си се наспијам ко човек. Факт е дека серијава требаше да има 5 сезони преку сила. Ама сценаристиве не знаеа каде тераат, приказната не сум сигурен дали беше смислена за повеќе од 4 сезони, после беше само натрупување, со еден тон дупки, непотребни работи (Квин и курвата, ќерка му на Масука, па самиот лик на Масука :D)....важно конечно ќе заврши серијава.

tumblr_m4sx9lDcyL1rw7k3jo1_500.gif

Зошто
едноставно не прекинав таму каде што мислев дека е крајот кога Хана си замина и не си уништев се?? И онака сите знаевме дека Декстер е жив ама rly? Дрвосечач? :vozbud:
Спиноф: Dexter The Logger
tumblr_m4sx9lDcyL1rw7k3jo1_500.gif

Да им се намочам на идиотскиот крај. Уништија добра серија. Во никакво сеќавање нема да остане на публиката. Бедно, бедно.
2 минути пред крај вика треба да се грижи за Харисон и Хана, а во последни 15 секунди цепе дрва во некоја вукојебина... Зошто побогу!? Требаше да умре Декстер!

Озбилно, ако некој најде нешто на Интернет зошто серијата заврши така слободно нека постира тука. Многу ме интересира.. Јас нема да можам да разберам.

чуден крај ама сепак незнам шо друго можеа да изват од ова прилично бедна сезона... едноставно удрија dead end немаа многу опции за крај...

како и да е dexter lives forever

Dexter's fate. Admit it: When trying to guess Dex's fate before the finale, you never once thought "lumberjack." This was the most important element and I think the outcome is solid. You want to avoid Dexter being killed by somebody or ending up in jail -- those are the all-too-obvious choices. Here Dex has chosen exile. He's a shell of his former self, avoiding all human contact. As the producers point out in our interview, he doesn't even have his voiceover now. Basically, his ending is unexpected and fair (and, let's face it, leaves the door open for Dexter to return in another series).

СРАЊЕ !!!!!!

Па ова го нема ни во нашата прекрасна земја бре, влегуваш во болница, вршиш еутаназија и си излегуваш со телото. Што се случи со писателите на серијата од првите сезони и тие да не беа убиени од Декстер.

Колку бедно беше и тоа на аеродромот, а пак да не зборувам за тоа дека пуштија мало дете да ја напушти земјата со човек кој не му е во никаква роднинска врска.

И за крај немаше неизвесност дека Декстер е мртов, не е тој материјал што ќе изврши самоубиство. Ајде барем се заврши уште незнам зошто ја догледав до крај, ќе ја хејтам цел живот сега !

Не ми се верува до каде отидоа со приказнава...
Ауу страшно еј, fucking дрвосечач испадна. Или нека го убиеја, или нека го пратеа во Аргентина и крај приче. Не овака ебате глупиот крај шо го имаше...
И да сериозно, можеше Хана да си ја скрати косата, да опне црна боја, една наочара и готово. Ама зошто просто кога може да го буцаме Елвај со коњски смирувачи...

oJvmg.gif

That's all I have to say..
Последните 10-15 минути - срање, тотално непотребни.

Прочитајте го ова.
Линк
Човек со визија и објаснување зошто Декстер опадна на квалитет после првите 4 сезони.

Holy shit ,that was excruciatingly painful to watch.
Е аман де биваше ли толку глуп крај да се направи? Разочаран сум до даска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom