Dexter

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Нема да биде баш хепиенд ,дебра и најверојатно хана ке идат јабана

За Дебра не знам дали ќе иде, според тоа за шо ќе биде у следната епизода она не умре, а за Хана и ја се слагам пошо Декс не го прифати предлогот на Саксон да се остаат на раат и да си тераат со животите и овој сеа фати шанса да го среди или Харисон или Хана или двајцата... Ама Декстер увек победувал, така да ќе видиме :) Може Харисон ќе му биде заложник на Саксон или слично али овој ко у увек ќе го спаси и ќе си живеат хепили евер афтер :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Да не гледа некој финалето на лајвстрим? :D Ја прво си реков може...ама па си реков, што кур, ќе си ја симнам отсабајлечки. :D Да си се наспијам ко човек. Факт е дека серијава требаше да има 5 сезони преку сила. Ама сценаристиве не знаеа каде тераат, приказната не сум сигурен дали беше смислена за повеќе од 4 сезони, после беше само натрупување, со еден тон дупки, непотребни работи (Квин и курвата, ќерка му на Масука, па самиот лик на Масука :D)....важно конечно ќе заврши серијава.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570

Зошто
едноставно не прекинав таму каде што мислев дека е крајот кога Хана си замина и не си уништев се?? И онака сите знаевме дека Декстер е жив ама rly? Дрвосечач? :vozbud:
Спиноф: Dexter The Logger

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Да им се намочам на идиотскиот крај. Уништија добра серија. Во никакво сеќавање нема да остане на публиката. Бедно, бедно.
2 минути пред крај вика треба да се грижи за Харисон и Хана, а во последни 15 секунди цепе дрва во некоја вукојебина... Зошто побогу!? Требаше да умре Декстер!

Озбилно, ако некој најде нешто на Интернет зошто серијата заврши така слободно нека постира тука. Многу ме интересира.. Јас нема да можам да разберам.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
чуден крај ама сепак незнам шо друго можеа да изват од ова прилично бедна сезона... едноставно удрија dead end немаа многу опции за крај...

како и да е dexter lives forever

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Dexter's fate. Admit it: When trying to guess Dex's fate before the finale, you never once thought "lumberjack." This was the most important element and I think the outcome is solid. You want to avoid Dexter being killed by somebody or ending up in jail -- those are the all-too-obvious choices. Here Dex has chosen exile. He's a shell of his former self, avoiding all human contact. As the producers point out in our interview, he doesn't even have his voiceover now. Basically, his ending is unexpected and fair (and, let's face it, leaves the door open for Dexter to return in another series).

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
СРАЊЕ !!!!!!

Па ова го нема ни во нашата прекрасна земја бре, влегуваш во болница, вршиш еутаназија и си излегуваш со телото. Што се случи со писателите на серијата од првите сезони и тие да не беа убиени од Декстер.

Колку бедно беше и тоа на аеродромот, а пак да не зборувам за тоа дека пуштија мало дете да ја напушти земјата со човек кој не му е во никаква роднинска врска.

И за крај немаше неизвесност дека Декстер е мртов, не е тој материјал што ќе изврши самоубиство. Ајде барем се заврши уште незнам зошто ја догледав до крај, ќе ја хејтам цел живот сега !

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Не ми се верува до каде отидоа со приказнава...
Ауу страшно еј, fucking дрвосечач испадна. Или нека го убиеја, или нека го пратеа во Аргентина и крај приче. Не овака ебате глупиот крај шо го имаше...
И да сериозно, можеше Хана да си ја скрати косата, да опне црна боја, една наочара и готово. Ама зошто просто кога може да го буцаме Елвај со коњски смирувачи...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
oJvmg.gif

That's all I have to say..
Последните 10-15 минути - срање, тотално непотребни.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Прочитајте го ова.
Линк
Човек со визија и објаснување зошто Декстер опадна на квалитет после првите 4 сезони.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Holy shit ,that was excruciatingly painful to watch.
Е аман де биваше ли толку глуп крај да се направи? Разочаран сум до даска.

Kajgana Shop

На врв Bottom