Dexter

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Уште не ми е јасно зошто ја вметнаа керќата на Масука во серијата
За да има цицки. :pos::tapp: Не гледам друго објаснување, освен ако она нема некој уддел во крајот на серијата, во што не верувам. :D Како и да е, многу нејасни работи има во серијата, дупки, ствари кои се вметнати пошто некој тип сакал улога со врски па да го вметнат, да му стои во Си-Ви.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
За да има цицки. :pos::tapp: Не гледам друго објаснување, освен ако она нема некој уддел во крајот на серијата, во што не верувам. :D Како и да е, многу нејасни работи има во серијата, дупки, ствари кои се вметнати пошто некој тип сакал улога со врски па да го вметнат, да му стои во Си-Ви.
Виде колку битна улога имаше во последната епизода, дојде напафкана на crime scene и татко и ја скара, потоа никаде не се спомна случајот што го испитуваа :pos:

На почетокот на серијата мислев дека нешто ќе се смува со Квин или Декстер колку да има улога, ама вака да ја внесеш за џабе може само во Декстер

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Виде колку битна улога имаше во последната епизода, дојде напафкана на crime scene и татко и ја скара, потоа никаде не се спомна случајот што го испитуваа :pos:

На почетокот на серијата мислев дека нешто ќе се смува со Квин или Декстер колку да има улога, ама вака да ја внесеш за џабе може само во Декстер
можеби у нареднава епизода ке ја посети синот на вогелo_O

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
spoiler alert моменти од сите досегашни епизоди од Декс

100 пати ги прегледав коментарите и никој не ја знае песната. Ако дознае некој обавезно нека кажува!!!!

Се на се серијата (сите сезони) ми оставија одличен впечаток, без разлика како ке заврши сезонава. Сите карактери во сериите евоулираат така и Декс. Да останеше само психопат без чуства, да ги немаше Лумен и Хана ке беше многу монотона. Сега имаше моменти на кои режисерите потфрлија но се на се одличен проект е Декстер. Одлична идеја, храбра идеја и добро осмислена(подобро на почеток) за да се базира една цела серија.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Па добар му е плотот т.е. многу подобар од вистинскава осма сезона

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Глупости, ама ајде ќе се издржи уште една епизода.

Кој филер карактер е ќерката на Масука (веќе неколку сезони и он е филер). Што се случи со црнкињата што се бореше за работното место со Квин?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Глупости, ама ајде ќе се издржи уште една епизода.

Кој филер карактер е ќерката на Масука (веќе неколку сезони и он е филер). Што се случи со црнкињата што се бореше за работното место со Квин?
Она беше таа што ги испрашувала комшиите на Вогел.
И да сериозно цајкан не знае за еден од најбараните луѓе во Мајами моментално, па фино лепо го ослободува. Ма немој да ме јебеш бре...

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Она беше таа што ги испрашувала комшиите на Вогел.
И да сериозно цајкан не знае за еден од најбараните луѓе во Мајами моментално, па фино лепо го ослободува. Ма немој да ме јебеш бре...
Најглупиот момент во целата епизода... си реков ваљда нема тоа да го направат....и го направија, само за да има некаков нецелосен хепи-енд (т.е. не знам што точно планираат за во последната епизода :D)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Како бе успејаа да го заебат декстер, толку одлични сезони и сеа оваа ваква безживотна и досадна.
Пак ја правам истата грешка гледајки прво ББ па декстер, а со тоа и очекувањата за епизодите ми се огромни. Дури почна да ми смета лошата глума на ејнџел и дебра.
Епизодава беше ко керка му на масука, непотребна и глупа.
Колку ли само класични клишеа имаше, не успеав да избројам.
Ајде ке го видам крајот и како се ке успеат да сврзат, но гарант нема да биде нешто посебно :(

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Нека си ја истераат на хепиенд, на толку глупости барем на сигурен начин нека ја завршат серијава.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Нека си ја истераат на хепиенд, на толку глупости барем на сигурен начин нека ја завршат серијава.
Нема да биде баш хепиенд ,дебра и најверојатно хана ке идат јабана

Kajgana Shop

На врв Bottom