Dexter

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Лелееее ја префрлиле за 8ми? А ја видов на википедија дека за 1ви ќе биде и на секој саат си проверувам дали искочила... Леле кој ќе чека сеа до Недела-Понеделник... :facepalm:

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Цела 8 сезона е тапа џонсон.За финална сезона очекував повеке сплет и неизвесност.
Јас мислев дека Мiami Мetro Homicide ке им влезат во траг на Dexter и Debra,или нешто слично,па ке се дешава нешто интересно.
Вака ја заебаа серијава.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
хахахахаха а посебно кога ја гледаш после Брејкинг Бед хахахахха

Јас ја гледав пред :pos:
Многу досадна и спора епизода, немаше буквално ништо во неа, освен крајот, предходната епизода беше класи над оваа.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Во 2 епизоди треба да се случат чуда за да заврши серијава добро. Се се плашам дека ќе имаме среќен крај...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Јас од прилика си имам на ум како ке биде финалето
дебра со квин,декстер у арџентина,синов на вогел мртов. анд деј олл ливе хапили евер афтер

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Веројатно ќе мора да избира дали ќе проба да побегне со Хана или пак да го убие синот на Вогел. Ако остане жив за 1 година ќе си направат спин оф со него заради големата гледаност на Декстер.

Еве го промото за наредната епизода

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Серијава се претвори во драма (n) Премногу непотребни сцени со разговори меѓу двајца како филозофираат за проблемите во животот. нели требаше да биде нешто спектакуларно, некој заплеткан трилер, изненадувања и слично...? Ова испаѓа како обична втора или трета сезона на серијата, а не финале-сезона.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Уште не ми е јасно зошто ја вметнаа керќата на Масука во серијата

G

garthok

Гостин
Серијава ќе заврши како Декстер умира и задња сцена Харисон со злобна фаца,нож, крв... ја убива дадилката (или нешто слично), како и да е досадна стана дај нека заврши.

Kajgana Shop

На врв Bottom