Девственик...на триесет години

Безимена, дали би се согласила да имаш секс со типот ако тоа го побара од тебе? ОК, знам дека веќе кажа дека не е твој тип but still....

Абе ако пердаши арно ама се мислам дека се пердаши :pos:
Иначе има будали што се палат на такви работи ау невин ова она гуски невидени

А мажите кои се палат на невини женски како да ги окарактеризираме? За нив важи констатацијата "будали" или не?
Јбг, секој со својот фетиш:D

не бе има гуски за лажење шотие башка од кај ке знае таа следната дали е невин или нее ? Крв не тече кај машко :pos:

Нити пак секогаш крв тече и кај женско;)

[quote="dobro poznat, post: 5341248, member: 35675"За Давинчи,Коперник,Њутон да не праиме муабет [/quote]

Колку што сум информирана, и Да Винчи бил геј.

Остави тесла што велел дека не сака да си троши креативност на жени, чоекот имал уплав од жени ( а ништо чудно и педер да бил ) кога веќе го спомна тесла, ајде спомни го Едисон, спомни ги Кири,Бел,Нобел, Пастер и уште еден куп пред Тесла и после Тесла научници кој ите како биле сексуално активни. За Давинчи,Коперник,Њутон да не праиме муабет
Ете така курва немажена јас до сега немам видено , обично како тоа да им е прво во агендата во животот .
Њутон се претпоставува дека умрел без да пипне жена.........и најверојатно бил геј.

Таквите како него да бидат повнимателни со жените?
Што зборуваш? Сеуште имате искуства вие жените со мажи кои не се доволно внимателни и посветени кон вас, жените? Како ги наоѓате? Како на такви мажи им давате пристап до вашата тврдина?
Убијте ги таквите мажи со игнорирање и тие самите ќе исчезнат. И нормално, поправете си го критериумот какви мажи барате да ви ги задоволат вашите празнини(на духот, па и на телото).
И јас не работам со тоа: МОЖЕБИ. Таа мисла дава премногу простор за да бидеме во грешка.

Водењето љубов реков дека е уметност, исто како и животот. Овде зборуваме за сексот, а не за тоа дали ако е искусен или не каков би бил и дали тебе би ти се допаднал. Ако бараш само внимание, нема врска искуството и сексот.
За секоја жена или маж постои соодветен „уметник“ (па и уметници, зависи некои сакаат повеќе партнери одеднаш) кој тој/таа ќе му ги обожува делата! А овој момчак, штета што нема пракса во оваа древна уметност а веќе е 30 години.

Може да е совршен за тебе по тоа како тој е начитан, интелегентен, внимателен, ќе те држи за рака... Но за некоја друга, може да е само еден бедник кој си ја надополнил празнината од сексуална активност со читање книги и слатки зборови... Чиста човечка особина, не дозволуваме да имаме празнини.
Така да, за секој човек, друг човек може да биде Се! Зависи...
И да:
Сексот не е се во Животот, како и храната;
но, се додека луѓето не ги задоволат овие природни гладови, бескорисно е да се очекува од нив да мислат на други работи!

А мажите кои се палат на невини женски како да ги окарактеризираме? За нив важи констатацијата "будали" или не?

Нити пак секогаш крв тече и кај женско;)

[quote="dobro poznat, post: 5341248, member: 35675"За Давинчи,Коперник,Њутон да не праиме муабет

Колку што сум информирана, и Да Винчи бил геј.[/quote]
Жити окото плаво и косите плави, можда си погрешно информирана за Давинчи тоест погрешно си информирана има само шпекулации и ништо повеќе па ида бил педер сепак бил сексуално активен.
Да бе не тече крв ни кај женските првиот пат иако невина , ама ако хименот сама си го скинала или некој и бутнал прсти или во краен случај од оние со амнезија па секој и е прв наместо втор.

Не се будали, бедници се. Се чуствуваат „супериорни“.
Како може некој да не сака искусен партнер, не знам! Чудно...

Да бе не тече крв ни кај женските првиот пат иако невина , ама ако хименот сама си го скинала или некој и бутнал прсти или во краен случај од оние со амнезија па секој и е прв наместо втор.

Офтопик. те молам прочитај малку подетално медицина, ако треба исконсултирај се со гинеколог, па ќе зборуваме пак на темава. Не е така како што мислиш, не мора да има бутање прсти или сама да се скинала. Некои девојки не крварат при првиот однос, заради еластичноста на хименот.

Можи и ќе го биде човекот без лекции.Него ги има еден куп 'искусни', кои сеуште не знаат како да се задоволи една жена, не знаат да допрат, да бакнат, да покажат почит. И после завидуваат и пцујат кога ќе се најде некој по-кавалер од нив околу кој се вртат куп девојчиња.Па педер бил, па ваков, па онаков. Кога вие машки ќе научите да бидете попристојни и поскромни ? Е, тогаш ќе заработите поголема почит од нас.

Јас сум женско, а иначе не зборуваме за искусни на зборови, таквите се најдевствени :)

Офтопик. те молам прочитај малку подетално медицина, ако треба исконсултирај се со гинеколог, па ќе зборуваме пак на темава. Не е така како што мислиш, не мора да има бутање прсти или сама да се скинала. Некои девојки не крварат при првиот однос, заради еластичноста на хименот.
Е да бе така е тоа абе све ти е тоа заговор за заштита на ороспиите :pos:
уствари ајде првиот пат нема да падне крв вториот третиот,што химен ке беше бе па ни скелеторот да не му може ништо. Ако не падне крв ништо работа таја може да си вика ај со овој не се важи не го сакав дрн дрн јариња ти реков ми рече ама нема црвено нема невиност.

Не се секирај сега ке се појави од некоја страна пријателот и тој ке пише :icon_lol:

Не е финтата ти што сакаш да веруваш или да не веруваш,така стојат работите иначе околу предизвикот премногу гледаш филмови жими се.
или е педер или е психички пореметен трето нема.

или пред напалени тинејџерки изиграва фин господин за полесно да легне нешто

или пред напалени тинејџерки изиграва фин господин за полесно да легне нешто
Види сега,тоа со фин господин си оди со годините не можеш ти на 30 и кусур да изиграваш болен мајмун и да се раздераваш на сите страни.
Секое доба си носи и свое однесување, али никој бре на 30 години не се праи девица.

Безимена

Мене ми е малку чудна целата прикаска: тебе ти е познаник, а ти се доверува за таква интимна работа. Срамежлив е, а не му срам да каже такво нешто (не затоа што е срамно, туку затоа што за интимата не се зборува со познаничка).
Мислам дека типот сака да те легне, ама да сака ти него да го ловиш, а не тој тебе.

Хммм, јас познавам еден :) Симпатичен е, страшно интелигентен, комуникативен, образован, прошетан, начитан, талентиран, џентлмен и често опкружен со женско друштво. Добро го познавам човекот и знам дека е стреит. Да, вистина е, има скоро триесет години и никогаш немал ниедна девојка. Што мислите за маж на триесет години кој никогаш немал девојка, никогаш не бакнал, да не спомнувам за останатото. Можеби се концентрираат на кариерата и образованието. Можеби си поставуваат високи критериуми за девојки, Понекогаш и тие знаат да бидат предизвик. Девојки, едвај чекам да ги прочитам Вашите ценети мислења!
Дај да го утепаме.
На такви изроди не треба да им дозволиме да ни ја поганат земјата.

--- надополнето: 28 септември 2012 во 11:34 ---

Хммм, (во мој стил) :) Јас само дадов пример за човек кој го познавм, а кој претставува цела класа на такви типови како него. Почнувам од реален човек ако сакам да зборувам за сите слични.Некој од вас погрешно разбраа дека сакам ТОКМУ за него да зборувам
Инаку жедта е најсилниот нагон кај човекот. Сексуалноста е нешто подоле. Поздрав

Има цела класа на типови како него?? Совршени манири, беспрекорен интелект, фини за око, пристојни, над 30 години...и невини??? Каде тоа? Темава доби на популарност баш од причина што таквите типови се реткост, ако не и урбан мит, а сега ти тврдиш дека ги има во изобилие, доволно да бидат сместени во своја категорија или класа?
И никој погрешно не разбра - ти погрешно се изрази. Воведот ти е напишан за него, за личност од твоето опкружување и нормално е да се интересираме за човекот кога веќе така директно ни е посочен.
За болдот -ги искара скоро сите на темава дека не читаат внимателно, а и самата ја правиш истата грешка. Не реков дека сексуалниот нагон е најсилен, туку еден од најсилните.

П.С. И пак не ми одговори на прашањето - зашто со него не разговараш за проблемов?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom