Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

а и ме мрзи да читам по постовиве...туку може ли некој да ми каже кај ги гледате најновите серии од забегани домаќинки???? последно што глеав беше дамнешното на А1 кога ја дадоа Габи со дебели деца...Лелеее, ѓубриња, како заврши...
Ама сигурно е, јеееееееееееееееееееееееееСУЗАН
Добар крај за Дејв. Мило ми е што заврши сезонава. Иако одлична, сепак малку послаба од претходните и затоа одвај чекам да видам дали ќе се поправат во 6. сезона. Очекувам подобра и понеочигледна мистерија.
Габи и Карлос со Ана, која очигледно е лесна женска
Јас негде прочитав дека Ана и е ќерка на Габи :uvo:. Ако е вистина, то ќе биди голема преокретница
Е како може да и е ќерка, кога Ана е внука на Карлос :uvo:
Истото го прочитав и јас, ама не верувам во тоа.
Требаше да се врати Џон (градинарот на Габи :pos2: ), т.е. тој и снимил неколку сцени, ама од АВС забраниле нивно емитување, па ги исекле од крајот на сезоната. Требало да и биде дечко на Ана...

Џабе ни е шо годиме вака.Тетка му на Карлос сигурно крие нешто за Ана.![]()
А ако и тоа се случи, веќе не ја гледам серијата
Ако испадне дека Ана е ќерка на Габи, серијата може слободно од драма-комедија да премине во сапуница т.е. шпанска серија.
Затоа и им личи да бидат како од теленовела...Хехе... Па Габи и Карлос нели се мексиканциЗатоа и им личи да бидат како од теленовела...
А Линет и Том се веќе толку досадни, дај нека ги тргнат од сријава. Нека му текне на Том дека сака да се пресили во Франција или Јапонија или Судан и нека ги снема...
А за невестата мислам дека е Сузан иако се надевам дека е некоја трета, ниту Сузан, ниту Кетрин...
Бри и Карл се тоБ заедно.
. Можеше да биде некој другар на Бри од средно...
) и сега на крај веста со близнациве мене ме шокира
Aли мора да се појави некој нов сосед во новава сезона
т.e до октомври на А1 пак репризи да гледам
Kaко и да е , мене и оваа сезона, како и претходните четири ми беше генијална.Доста пресврти, дешавки, умирачки, секс, прељуба, црн хумор...so like DH :wub:.Инаку, одличен cliffhanger на крајот на епизодата, малку потсетува на истите кои пред дваесет и кусур години ги правеше Династија, но сепак интересно и мистериозно. Oдвај чекам 6- та сезона, плус негде прочитав дека се враќа Бети Еплгејт на местото на Иди.