Desperate Housewives

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Неубав крај, жими се :(

Ама сепак јас мислам дека е
Сузан
.

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Лелеее, ѓубриња, како заврши... :(
Ама сигурно е
СУЗАН
, јеееееееееееееееееееееееее :vozbud:

Добар крај за Дејв. Мило ми е што заврши сезонава. Иако одлична, сепак малку послаба од претходните и затоа одвај чекам да видам дали ќе се поправат во 6. сезона. Очекувам подобра и понеочигледна мистерија.

Wa_sa_ka_ha_ta

свежо офарбана
Член од
16 мај 2009
Мислења
72
Поени од реакции
5
ok, ok , знам дека сум малце не упдејтирана,:pipi: а и ме мрзи да читам по постовиве...туку може ли некој да ми каже кај ги гледате најновите серии од забегани домаќинки???? последно што глеав беше дамнешното на А1 кога ја дадоа Габи со дебели деца...
...................................................помош бара една очајна недомаќинка:smir:

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Лелеее, ѓубриња, како заврши... :(
Ама сигурно е
СУЗАН
, јеееееееееееееееееееееееее :vozbud:

Добар крај за Дејв. Мило ми е што заврши сезонава. Иако одлична, сепак малку послаба од претходните и затоа одвај чекам да видам дали ќе се поправат во 6. сезона. Очекувам подобра и понеочигледна мистерија.
Крајот беше супер, не знам зошто го критикувате...
Сега ке има барем повеќе стории
Бри, Орсон и Карл, супер направија што го донесоа пак
Линет и Том со нов пар близнаци (се надевам дека се женски) иако мислам дека Линет ке доживее спонтан абортус
Габи и Карлос со Ана, која очигледно е лесна женска
Сузан, Мајк и Кетрин... сепак мислам дека Кетрин е невестата
Штета што Иди си замина...
Таа ја правеше комедијата во серијата

Wa_sa_ka_ha_ta, ги симнувам од торенти и ги гледам
Мислам дека ја има 5 сезона на некоја германска телевизија...

ФлоуБТ

Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Габи и Карлос со Ана, која очигледно е лесна женска
Јас негде прочитав дека Ана и е ќерка на Габи :uvo:. Ако е вистина, то ќе биди голема преокретница

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Јас негде прочитав дека Ана и е ќерка на Габи :uvo:. Ако е вистина, то ќе биди голема преокретница
Е како може да и е ќерка, кога Ана е внука на Карлос :uvo:
Истото го прочитав и јас, ама не верувам во тоа.
Требаше да се врати Џон (градинарот на Габи :pos2: ), т.е. тој и снимил неколку сцени, ама од АВС забраниле нивно емитување, па ги исекле од крајот на сезоната. Требало да и биде дечко на Ана...

ФлоуБТ

Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Е како може да и е ќерка, кога Ана е внука на Карлос :uvo:
Истото го прочитав и јас, ама не верувам во тоа.
Требаше да се врати Џон (градинарот на Габи :pos2: ), т.е. тој и снимил неколку сцени, ама од АВС забраниле нивно емитување, па ги исекле од крајот на сезоната. Требало да и биде дечко на Ана...
Тетка му на Карлос сигурно крие нешто за Ана.
Џабе ни е шо годиме вака. :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Тетка му на Карлос сигурно крие нешто за Ана.
Џабе ни е шо годиме вака. :)
А ако и тоа се случи, веќе не ја гледам серијата
Ми смачи веќе од убиства, мистерии, превземање на дечковци, сопрузи, афери...
Ако испадне дека Ана е ќерка на Габи, серијата може слободно од драма-комедија да премине во сапуница т.е. шпанска серија
Животот им се сведе на менување партнери, убиства еден куп, и глупите идеи на Том.

clark.kent

A.K.A. Superman
Член од
8 мај 2009
Мислења
43
Поени од реакции
0
А ако и тоа се случи, веќе не ја гледам серијата
Ако испадне дека Ана е ќерка на Габи, серијата може слободно од драма-комедија да премине во сапуница т.е. шпанска серија.
Хехе... Па Габи и Карлос нели се мексиканци:vozbud:Затоа и им личи да бидат како од теленовела...

А Линет и Том се веќе толку досадни, дај нека ги тргнат од сријава. Нека му текне на Том дека сака да се пресили во Франција или Јапонија или Судан и нека ги снема...

А за невестата мислам дека е Сузан иако се надевам дека е некоја трета, ниту Сузан, ниту Кетрин...

Бри и Карл се тоБ заедно.

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Хехе... Па Габи и Карлос нели се мексиканци:vozbud:Затоа и им личи да бидат како од теленовела...

А Линет и Том се веќе толку досадни, дај нека ги тргнат од сријава. Нека му текне на Том дека сака да се пресили во Франција или Јапонија или Судан и нека ги снема...

А за невестата мислам дека е Сузан иако се надевам дека е некоја трета, ниту Сузан, ниту Кетрин...

Бри и Карл се тоБ заедно.
Лине ми е баш супер, ама Том веќе ми е одвратен, едвај чекам да го тргнат од серијата... ама изгледа ќе се изначекам :pos2:

Невестата-може да е Сузан, а може да е и Кетрин. По висината не може да се одреди-исто се високи и двете.По се изгледа некоја трета е невестата, или е Кетрин(се надевам дека е таа), сепак Марк Чери изјави дека на крајот на серијата сака Сузан и Мајк да се заедно, а крајот е далеку, се шпекулира дури за 11 сезона.

Бри и Карл се супер заедно. Сепак требаше Бри да има афера со некој друг, сепак Карл и беше маж на Сузан, а го мразам тоа нивно мењање на партнери :tapp:. Можеше да биде некој другар на Бри од средно...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Иако не знам дали и мојава информација е точна ама јас прочитав дека
Ана е ќерка на Карлос, а не на Габи.

Инаку одлично финале, што знам, мене ми се допадна...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ех добро заврши бе.
А и една од поинтересните сезони беше петава.
Интересен почеток за Габи и Карлос и нивната сиромаштија, проблемите со дебелките девојчиња, па се до прогледувањето на Карлос и нивнотото повторно богатење. Ана е вајда ќерка на Карлос, е тоа ќе е интересно во шестата сезона кога ќе се дознае.
Бри почна со одличен бизнис, па го батали, па проблеми со мажот, па развод, па врска со Карл одлично
Сузан си е целата блесава и наивна интересна ми е со детето, со младиов дечко како се викаше што го депортираа, а од авион се гледа дека се сакаат со водоводџијата (а тој па со таа глупа Кетрин, толку ми е досадна таа аман). Вајда се зема со Сузан, Кетрин нема шанси. А може е и некоја трета цура, ама кај бе после 2 месеци беше свадбата
Интересно е и со Линет со проблемите со пицеријата, па се вработи, па проблеми со близнаците, па Том и неговите глупи тинејџерски идеи (кој патем е супер во серијава разбива монотонија со глупавоста негова :pos:) и сега на крај веста со близнациве мене ме шокира :icon_lol:
Смртта на Иди се случи од нејзина причина, не ја тргнаа сценаристите, така да штом таа не ги сака очајните домаќинки и јас неа не ја сакам :) Aли мора да се појави некој нов сосед во новава сезона
Ах ајде кој ќе чека до јануари :toe: т.e до октомври на А1 пак репризи да гледам :icon_lol:

Ј

јовица11

Гостин
Е умрев од смеење додека го гледав сизон финалето. Онаа Линет е крејзи, : Are you sure its not cancer?:pos:Kaко и да е , мене и оваа сезона, како и претходните четири ми беше генијална.Доста пресврти, дешавки, умирачки, секс, прељуба, црн хумор...so like DH :wub:.Инаку, одличен cliffhanger на крајот на епизодата, малку потсетува на истите кои пред дваесет и кусур години ги правеше Династија, но сепак интересно и мистериозно. Oдвај чекам 6- та сезона, плус негде прочитав дека се враќа Бети Еплгејт на местото на Иди.

Desperate housewives you will be missed this summer :pipi:

Ј

јовица11

Гостин
Случајно го најдов клипчево на нет, како Опра се доселува во Вистирија Лејн

Kajgana Shop

На врв Bottom