Desperate Housewives

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Имаше најави дека Орсон ке си замине од серијата, па се сомневам дека и тој ке биде еден од повекјето жртви на несрекјата
Не верувам дека ке е Том или Карлос
и би сакала да е Мајк, ама не баш, само поради Кетрин

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Глумицата Тери Хатчер го извести продуцентот на серијата „Desperate Housewives“ дека ќе мора да го прекине снимањето, бидејќи заболела од свински грип.
Откако ги извести за болеста, продукцијата ги презеде сите безбедносни мерки. Болеста на Хатчер доаѓа во незгодно време бидејќи штотуку требаше да почне симањето на важната божикна епизода во која се урива и авион.
Тери се приклучи на групата славни кои боледуваат од овој грип. Со грипот се борат и пејачот на Backstreet Boys, Брајан Литрел, глумецот Руперт Гринт.

Пред да заболе од грипот, Тери сними прилично сочна епизода во „Desperate Housewives“ во која таа и Дана Деланеј, која ја глуми нејзината соперничка Кетрин, одглумија жешка "chick-fight" сцена во када полна со пенлива купка.
Во продолжението од серијата, Мајк и се враќа на сопругата Сузан, но тоа не и одговара на Кетрин. Таа го повикува Мајк да и ја поправи водоводната инсталација. Кога Мајк ќе се појави на нејзината врата, Кетрин го пречекува во секси облека, не очекувајќи дека веднаш зад него ќе се појави бесната Сузан. И тука започнува борбата која ги води двете жени во кадата.

Член од
22 септември 2009
Мислења
199
Поени од реакции
26
Пред да заболе од грипот, Тери сними прилично сочна епизода во „Desperate Housewives“ во која таа и Дана Деланеј, која ја глуми нејзината соперничка Кетрин, одглумија жешка "chick-fight" сцена во када полна со пенлива купка.

Колку само нема везе дека сцената е жешка. Мене ми е повеќе смешна, се згазив од смеење кога се степаа:toe:

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Аман од нашите необразовани новинари
Дана Деланеј всушност е Дејна Дилејни, како што се и Марша Крос, Тери Хачер, Фелисити Хофман, Ива Лонгориа Паркер, Марк Чери и еден куп други.
Се газам од смеење кога гледам како им ги пишуваат имињата по нашите портали :pos2:

Али нема везе...
Имаше изјава на портпаролот на Тери кој негираше дека таа има свински грип, ама еве се рашири информацијата дека има

Инаку последниве епизоди од 6 сезона навистина ми се супер
Оваа "chick-fight" сцена во кадата ме насмеа до солзи

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Не е точно дека Тери заболела од свински грип, туку имала грип, но не бил свински. А еве ја таа сцена.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
сеа моментално ја спуштам втората епизода од 6та сезона и баш живо ме интересира што чудо ќе се ова новово семејство пош на крајот на првата епизода типката имаше лузни на грбот ко се соблече... ќе да е интересно

"Дали маж ти има гради?"
"Не"
"Тогаш ти ќе бидеш единствениот бар во градот!"

:pos:
Линет Скаво rocks!
Ни Габи не беше помалку смешна кога се избаци во дискотека :pos:
Комедии се.
гревот пак бремена со близнаци... се растурив од плачење коа викаше дека не ги сака

Член од
22 септември 2009
Мислења
199
Поени од реакции
26
Абе да не знае некој зошто деветтата епизода од шестата сезона нема излезено(торент)? Нели секој понеделник има по една епизода, сега гледам уште ја нема деветтата:toe:

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Абе да не знае некој зошто деветтата епизода од шестата сезона нема излезено(торент)? Нели секој понеделник има по една епизода, сега гледам уште ја нема деветтата:toe:
Нема баш секоја недела нова епизода, оваа имаше пауза, имаше музички награди( која Џ. Ло. падна, тие мисла дека беа)
Наредната епизода ке биде следната недела, а после ке чекаме да помине Нова Година за да гледаме нова епизода (т.е. после авионската несреќа)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Eте се случи авионската несреќа.
Ама кои се жртвите e знак прашање. Орсон, Карл или Бри?
Раката крвава беше машка, се надевам дека е маж, а може жртви ќе се и двајцата љубовници на Бри. Голема загуба за серијава ќе е ако е тоа Бри, затоа се надевам и неверувам дека таа е загината.

А и никако не ми се сврзуваат работите за кој е убиецот на девојчињата во предградието. Некако не ми доаѓа да е новиот сосед. Ако е тој, ништо интересно. Се мислам дека е некој друг.

Кетрин отсекогаш ми била одвратна, а во оваа сезона посебно. Нека оди во лудница и нека не замара :icon_lol:

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Eте се случи авионската несреќа.
Ама кои се жртвите e знак прашање. Орсон, Карл или Бри?
Раката крвава беше машка, се надевам дека е маж, а може жртви ќе се и двајцата љубовници на Бри. Голема загуба за серијава ќе е ако е тоа Бри, затоа се надевам и неверувам дека таа е загината.

А и никако не ми се сврзуваат работите за кој е убиецот на девојчињата во предградието. Некако не ми доаѓа да е новиот сосед. Ако е тој, ништо интересно. Се мислам дека е некој друг.

Кетрин отсекогаш ми била одвратна, а во оваа сезона посебно. Нека оди во лудница и нека не замара :icon_lol:
Да не окажам пред време кои се жртвите, ќе кажам само дека се 5, барем така кружи по форумите :nesvest:
И јас се надевам дека нема Бри, би било тоа преголема загуба за серијата :uvo: не е интересно без нејзиниот перфекционизам и реплики.

Во претходната сезона сторијата на Дејв беше толку очигледна, се надевам дека сега нема да биде така, и убиецот да е соседот.

Кетрин инаку си беше супер, ама сега тоа со Мајк е претерување :nesvest:
Ако ја однесат и неа во лудница, може ке се најдат со Дејв :vozbud:

Иако малку забушаваат со многуте убиства, и особено во последната епизода кога испадна дека не знаат дека Линет е бремена, сепак многу ми се допаѓа хуморот во серијата, посебно на Mrs. McCluskey: Wanna see me go all Grinch on your ass?
Mrs. McCluskey:No way! Girls only! We are the jingle bells, not the jingle balls! :vozbud:

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Домаќинките продолжуваат со своите лудории. Се пресмеав на последната епизода :pos2:
Габи е царица :vozbud:

akcioner

стартер
Член од
20 февруари 2010
Мислења
174
Поени од реакции
85
Најдобрата серија на сите времиња толку се интересни и по десетпати да ги гледаш нема да ти здосадат.Комедииииииииии............

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Кога ќе фатам, ги гледам, кога не не, ама мене ми се интересни :pos2:

Член од
26 јули 2009
Мислења