Крајот беше супер, не знам зошто го критикувате...Лелеее, ѓубриња, како заврши...
Ама сигурно е, јеееееееееееееееееееееееееСУЗАН
Добар крај за Дејв. Мило ми е што заврши сезонава. Иако одлична, сепак малку послаба од претходните и затоа одвај чекам да видам дали ќе се поправат во 6. сезона. Очекувам подобра и понеочигледна мистерија.
Габи и Карлос со Ана, која очигледно е лесна женска
Јас негде прочитав дека Ана и е ќерка на Габи :uvo:. Ако е вистина, то ќе биди голема преокретница
Е како може да и е ќерка, кога Ана е внука на Карлос :uvo:
Истото го прочитав и јас, ама не верувам во тоа.
Требаше да се врати Џон (градинарот на Габи :pos2: ), т.е. тој и снимил неколку сцени, ама од АВС забраниле нивно емитување, па ги исекле од крајот на сезоната. Требало да и биде дечко на Ана...
А ако и тоа се случи, веќе не ја гледам серијатаЏабе ни е шо годиме вака.Тетка му на Карлос сигурно крие нешто за Ана.
Хехе... Па Габи и Карлос нели се мексиканциЗатоа и им личи да бидат како од теленовела...А ако и тоа се случи, веќе не ја гледам серијата
Ако испадне дека Ана е ќерка на Габи, серијата може слободно од драма-комедија да премине во сапуница т.е. шпанска серија.
Лине ми е баш супер, ама Том веќе ми е одвратен, едвај чекам да го тргнат од серијата... ама изгледа ќе се изначекам :pos2:Хехе... Па Габи и Карлос нели се мексиканциЗатоа и им личи да бидат како од теленовела...
А Линет и Том се веќе толку досадни, дај нека ги тргнат од сријава. Нека му текне на Том дека сака да се пресили во Франција или Јапонија или Судан и нека ги снема...
А за невестата мислам дека е Сузан иако се надевам дека е некоја трета, ниту Сузан, ниту Кетрин...
Бри и Карл се тоБ заедно.